Linda G
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. juli 2022
Lene Fjelde, OwnerMikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2022
Så kjekt at dere koste dere her på ranchen :-)
Takk for besøket og velkommen tilbake! :-)
Property building
64.5 km fra Mikrohyttene I Kragerø
56.5 km fra Mikrohyttene I Kragerø
Se flere hoteller i Kragerø
Anmeldt 24. juni 2022

Mikrohyttene har ny eier! Ubeskrivelig god nyhet! :) Og det var SÅ bra denne gangen! Fantastisk sted drevet av fine, hyggelige folk! Jeg kan ikke si noe annet enn at vi ANBEFALER Mikrohyttene på det sterkeste!! Gleder oss til neste gang!

Dato for oppholdet: april 2022
1  Takk, 175aniam
Lene Fjelde, Owner på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙌🏼
Kjekt at dere koste dere på hyttetur!
Velkommen tilbake 😃

Anmeldt 21. juni 2022

Har nettopp hatt noen fantastiske dager i hytta som heter Kronen. Ubeskrivelig flott opplevelse. Det ble bading, grilling, kanotur, soling, og mye mer. Sov utrolig godt og tiden bare fløy avgårde.
Vertskapet Lene og Egil som overtok her i vår, var utrolig gjestmilde og smilende. Her var det bare å slappe av og nyte dagene🥰
Tusen takk til dere for et perfekt opphold. Vi kommer garantert tilbake😃

1  Takk, thoregil64
Lene Fjelde, Owner på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2022

Så hyggelig at dere hadde ett trivelig opphold :-)
Takk for koselig tilbakemelding og velkommen tilbake!

Anmeldt 6. juni 2022

Suveren helg i Kragerø, sov i mikrohyttene hele helgen. (Torv)
Kjekke aktivitetspakker og bademuligheter.
Hytten var ren og pen og hadde det vi trengte gjennom helgen.
Super hytte, supert vertskap. Vi kommer garantert igjen!

1  Takk, toranderst
Lene Fjelde, Owner på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Så hyggelig at dere likte oppholdet hos oss!
Velkommen tilbake:)

Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Et hyggelig opphold på et fantastisk sted med en eier som bjød på seg selv😄
Litt negativt at utsjekk et kl 11 og ikke kl 12 som på mange hoteller.
Jeg kommer gjerne tilbake en annen gang og da tar jeg med meg fiske stangen.
Hyttene ligger i passe avstand fra hverandre, men med mulighet for besøkende å samles i smia.
Mvh Vibeke

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, 186vibekeb
Anmeldt 24. august 2021

Vi overnattet i Torv - utrolig koselig liten "hobbithytte"! Hyggelig vertskap, morsomt med konkurranser (øksekast, pilogbue og geværskyting), magisk kveldstur i kano forbi "Farmengården", og grilling i bålpanne. Vi kommer gjerne igjen!

Romtips: Fredelig :)
Dato for oppholdet: august 2021
Takk, irenestorsethl
Per Inge Isaksen, Eier på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2021

Tusen takk for din anmeldelse Irene. Flott å høre at dere storkoste dere med våre aktiviteter og kanotur med mer og gjerne vil komme tilbake igjen. Vi sees!