T2015
Dato for oppholdet: mai 2023
Romtips: Fantastisk plass
Lene Fjelde, OwnerMikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. mai 2023
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake:)
Hilsen Lene & Egil
    Romservice
    43.2 km fra Mikrohyttene I Kragerø
    Se flere hoteller i Kragerø
    Anmeldt 21. januar 2023

Vi hadde et magisk opphold hos Mikrohyttene hvor vi bodde i hytta Dristig.

Det var perfekt vintervær og nydelig utsikt fra hytta hvor vi kunne nyte solnedgangen.

Lene og Egil tar deg i mot med åpne armer og gjør at man føler seg velkommen.

På kvelden så tente vi opp bålpannen rett utenfor døra og koste oss rundt levende flammer som varmet selv om det var flere minus i lufta.

Dette er en fin plass å være både sommer og vinter.

Dato for oppholdet: januar 2023
    Takk, Bjornnoss
    Lene Fjelde, Eier på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2023

Takk for koselig tilbakemelding! Kjekt med besøk av dere:-)

Anmeldt 16. januar 2023 via mobile enheter

Vi hadde en fin tur til Kragerø på Mikrohyttene. De nye eieren var veldig hyggelige og behjelpelige og god service. Koselige hytter rent og fint, rolig område. Spekematen helt topp. Her reiser vi gjerne flere ganger anbefaler denne turen.

Dato for oppholdet: januar 2023
    Takk, KarlGustavI
    Lene Fjelde, Owner på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding:-)
    Velkommen tilbake!

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

De nye eierne møtte oss på en åpen og hyggelig måte. Vi ble vist til hytta og tilbydd hjelp med bagasje. Så fikk vi omvisning på området så vi fikk lagd oss mat og gått en kveldstur til vannet.

Hytta (dristig) var morsom og hadde super utsikt! Vi koste oss masse🙏

Takk, Anette H
    Lene Fjelde, Owner på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Kjekt at dere koste dere under oppholdet:)
    Velkommen tilbake! :-)
    Hilsen Lene & Egil

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Akkurat ferdig med et fantastisk opphold på Mikrohyttene. Storkoste oss med pil og bue skyting, luftgevær, øksekasting og kanotur. Hytten (Dristig) og felleskjøkkenet er utstyrt med alt vi hadde behov for til å lage skikkelige måltider. De nye eierne er super serviceinnstilte og var absolutt med på å gjøre opplevelsen utmerket for oss. Anbefaler på det sterkeste en tur til Mikrohyttene hvis du har lyst på en avslappet, annerledes og naturnær opplevelse.

1  Takk, lisahY8970II

Tusen takk for flott tilbakemelding:-)

Anmeldt 11. juli 2022

Flott plass hvor nye eiere virkelig har fått det til. Veldig hyggelig og høy kvalitet.
    Lå på Kronen, flott hytte med spektakulær beliggenhet.
    Koselig felles arealer og aktiviteter. Fikk anledning til å bade i vannet, herlig.

1  Takk, 603leifn
    Lene Fjelde, Eier på Mikrohyttene I Kragerø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
    Takk for besøket og velkommen tilbake:)