Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig lunsj!”
Anmeldelse av Hos Gro

Hos Gro
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 99 - USD 299
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Deilig lunsj og tilretteleggende personale!
9 stk til lunsj, deilig mat og drikke. Koselig sted-og veldig sentralt. Perfekt lunsjsted!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monicae656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5559 av 68 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Veldig positiv overraskelse. Fantastisk pasta, god pizza og elgburger. Anbefales hvis du ønsker god mat i uformelle, koselige omgivelser.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, plassert med vei mellom uteservering og brygga. Kjøpte Farci, en slags innbakt pizza med salat inn. Og italiensk pizza. Begge deler smakte godt. En helt grei opplevelse.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, bjornness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2020 via mobile enheter

Kjøpte take-away pizza med peperoni. Pizzasausen og peperonien var god på smak, men alt for lite stekt! Hadde gladelig ventet 5 minutter ekstra for å få den bedre stekt.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, tonjecarina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2020 via mobile enheter

Vi hadde gleden av å overnatte ved Kragerø hotell i påsken, og møtte veldig imøtekommende og serviceminded betjening, både i resepsjonen og ikke minst i restauranten Hos Gro, hvor Gro skapte glede og en atmosfære mange har mye å lære av.

Dato for besøk: april 2020
Takk, Bjornhaugan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Gro, så også på

 

Har du vært i Hos Gro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din