Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Talentløst pasta”
Anmeldelse av Hos Gro

Hos Gro
Vurdert som nr. 3 av 17 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 99 - USD 299
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Jeg skriver sjelden anmeldelser, men dette var så dårlig at jeg føler det er min plikt dele. Vi bestilte pasta med reker og kamskjell. Den var så smakløs og dårlig at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.

Den bestod av en overkokte pasta med smakløse kamskjell og kalde reker på toppen. Som saus hadde de pisket en stor porsjon fløte. Det var ingen smak sjø/hav. Å kalle denne retten fra Middelhavet er å ikke forstå seg på mat.

At de tok 249 kr for dette var rett og slett respektløst og vulgært. Hadde de tatt 129 kr og kaldt det enkel husmannskost så hadde det vært greit (da hadde jeg ikke bestilt den).

Derimot var betjeningen var svært hyggelig, og tiramisuen var god og riktig priset(89 kr).

Dato for besøk: august 2020
Takk, torarnekval
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5256 av 68 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Her at de svært liten kompetanse på smittevern. Ei dame gikk rett fra dovask til servering av mat. Folk satt tett og stod tett i kø. Ingen kontroll i hele tatt.

Når en bestiller mat blander daglig leder seg inn og hele bestillingen må gjentas to ganger. Pizzaen smakte greit men ikke bedre enn en Grandiosa.

Vannglass måtte returneres fordi de ikke var rene.

Alt i alt en elendig restaurant og som jeg ikke kan anbefale til noen

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, finnt349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Etter gode anmeldelser på Tripadvisor så tok vi sjansen på denne restauranten. Vi bestilte 1 italiensk pizza som gutta delte, mer enn nok. Fruen tok innbakt Farci med kylling, jeg bestilte hjemmelagd pasta med scampi og kamskjell. Fantastisk godt. Er vi i Kragerø igjen kommer vi garantert å spise Hos Gro.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Fredrik_81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Hos Gro er det en uhøytidelig og avslappet atmosfære. Bakeri og restaurant i ett.På dagen er det er supert sted å kjøpe nybakt brød eller spise lunsj. Vi spiste middag og kan sterkt anbefale italiensk pizza og kylling salat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 496camillaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Deilig lunsj og tilretteleggende personale!
9 stk til lunsj, deilig mat og drikke. Koselig sted-og veldig sentralt. Perfekt lunsjsted!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monicae656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Gro, så også på

 

Har du vært i Hos Gro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din