“Nydelig mat og fantastisk”
Anmeldelse av Hos Gro

Hos Gro
Vurdert som nr. 2 av 27 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: kr 1 050 - kr 3 171
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk service! Nydelig atmosfære. Noe for både store og små. Beste pastaen vi har smakt!

1  Takk, A9646NEannev

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Vi fikk servert VERDENS BESTE SKALLDYRSALAT 🤩 TERNINGKAST 7 AV 6
Uformell atmosfære, hyggelig personale og all mat er laget på stedet! Tok med et nydelig grivt hjenmebakt brød 😍 Levende musikk og herlig stemning på fredag kveld.
Anbefaler på det varmeste å spise og kose seg Hos Gro 💖

1  Takk, VigdisH73
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Nydelig helg i Kragerø og maten Hos Gro smakte aldeles nydelig. Spiste flere ulike pizza som vi delte, den med kylling var en høydare👏👍 sjokoladefondanten var en herlig prikk over i-en, personalet er inkluderende og vennlig og veldig på. Dette var en ubeskrivelig deilig opplevelse og jeg vet jeg kommer igjen🥰

1  Takk, annebenteh
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Jeg skriver sjelden anmeldelser, men dette var så dårlig at jeg føler det er min plikt dele. Vi bestilte pasta med reker og kamskjell. Den var så smakløs og dårlig at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.

Den bestod av en overkokte pasta med smakløse kamskjell og kalde reker på toppen. Som saus hadde de pisket en stor porsjon fløte. Det var ingen smak sjø/hav. Å kalle denne retten fra Middelhavet er å ikke forstå seg på mat.

At de tok 249 kr for dette var rett og slett respektløst og vulgært. Hadde de tatt 129 kr og kaldt det enkel husmannskost så hadde det vært greit (da hadde jeg ikke bestilt den).

Derimot var betjeningen var svært hyggelig, og tiramisuen var god og riktig priset(89 kr).

Takk, torarnekval
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Her at de svært liten kompetanse på smittevern. Ei dame gikk rett fra dovask til servering av mat. Folk satt tett og stod tett i kø. Ingen kontroll i hele tatt.

Når en bestiller mat blander daglig leder seg inn og hele bestillingen må gjentas to ganger. Pizzaen smakte greit men ikke bedre enn en Grandiosa.

Vannglass måtte returneres fordi de ikke var rene.

Alt i alt en elendig restaurant og som jeg ikke kan anbefale til noen

2  Takk, finnt349

Reisende som så på Hos Gro, så også på

Har du vært i Hos Gro? Del dine erfaringer!