Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Hos Gro

Hos Gro
Vurdert som nr. 3 av 17 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 99 - USD 299
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Kom sent lørdagskveld og fikk anbefalt innbakt farcia (en slags tunisisk calzone). Maten var skikkelig god og med en nydelig vin til, ble det en fin kveld! Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Cathinkar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4751 av 68 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Det var mye folk da vi var her en fredag ettermiddag. En hyggelig dame tok oss allikevel imot og ordnet bord til oss. Vi bestilte pasta og salat, og begge deler smakte veldig godt. God mat og god service i koselige omgivelser.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Guro B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk service! Nydelig atmosfære. Noe for både store og små. Beste pastaen vi har smakt!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, A9646NEannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Vi fikk servert VERDENS BESTE SKALLDYRSALAT TERNINGKAST 7 AV 6
Uformell atmosfære, hyggelig personale og all mat er laget på stedet! Tok med et nydelig grivt hjenmebakt brød Levende musikk og herlig stemning på fredag kveld.
Anbefaler på det varmeste å spise og kose seg Hos Gro

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, VigdisH73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Nydelig helg i Kragerø og maten Hos Gro smakte aldeles nydelig. Spiste flere ulike pizza som vi delte, den med kylling var en høydare sjokoladefondanten var en herlig prikk over i-en, personalet er inkluderende og vennlig og veldig på. Dette var en ubeskrivelig deilig opplevelse og jeg vet jeg kommer igjen

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, annebenteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Gro, så også på

 

Har du vært i Hos Gro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din