Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj på verven. Når maten”
Anmeldelse av Verven Kragerø

Verven Kragerø
Vurdert som nr. 17 av 18 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 9 - USD 81
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Lunsj på verven. Når maten omsider kom smakte det fint lite. En av rettene vi hadde i følget var ok. Marinert kylling kunne anbefales. En av rettene ble glemt. Når maten kom var vi andre ferdig å spise. Noe stiv pris. Renhold på toalett var dårlig. Papir på gulvet. Urin på wc sete. De som jobbet der virket service instilte. Alt i alt ok.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, toreriks2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6266 av 69 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Verven anbefales på det sterkeste. Hyggelig betjening. Bestilte grillet andebryst, smakte utrolig bra. Skal helt sikkert hit neste gang vi er i Kragerø

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torbena659
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Nydelig mat laget av Kragerø’s blideste kokk. Anbefaler and, blåskjell og sjokoladefondant. Rund gjerne av måltidet med den berømte lollipopdrink!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Q9260FNsandras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Topp service, nydelig mat og tilbehør. Anbefales på det sterkeste!!! Vi skal absolutt ta turen neste gang vi er i Kragerø :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Barthe87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Vi ventet lenge på å få drikke og mat. Når maten endelig kom var burgeren rå og kyllingen smakte ikke. Vi ga beskjed, men servitørene gjorde ingenting med det...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 70cathrinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verven Kragerø, så også på

 

Har du vært i Verven Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din