Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat og service”
Anmeldelse av Verven Kragerø

Verven Kragerø
Vurdert som nr. 17 av 18 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 9 - USD 81
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 stykker som bestilte hvitvins dampet blåskjell i kremet suppe. Ventet en Time, når vi fikk maten lå blåskjellene i en blanding av olje og vann, veldig usmakelig. Vi ga beskjed. Etter ytterlige tre kvarter og 3 servitører innom, får vi beskjed om at vi kan få 15% rabatt fordi vi hadde smakt på maten. Vi gikk tilslutt til nabo restauranten, og fikk et utmerket måltid. Anbefales ikke...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Y2841XQmichaele
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6165 av 69 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Lunsj på verven. Når maten omsider kom smakte det fint lite. En av rettene vi hadde i følget var ok. Marinert kylling kunne anbefales. En av rettene ble glemt. Når maten kom var vi andre ferdig å spise. Noe stiv pris. Renhold på toalett var dårlig. Papir på gulvet. Urin på wc sete. De som jobbet der virket service instilte. Alt i alt ok.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, toreriks2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Verven anbefales på det sterkeste. Hyggelig betjening. Bestilte grillet andebryst, smakte utrolig bra. Skal helt sikkert hit neste gang vi er i Kragerø

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torbena659
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Nydelig mat laget av Kragerø’s blideste kokk. Anbefaler and, blåskjell og sjokoladefondant. Rund gjerne av måltidet med den berømte lollipopdrink!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Q9260FNsandras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Topp service, nydelig mat og tilbehør. Anbefales på det sterkeste!!! Vi skal absolutt ta turen neste gang vi er i Kragerø :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Barthe87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verven Kragerø, så også på

 

Har du vært i Verven Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din