“Dårlig mat”
Anmeldelse av Verven Kragerø - STENGT

Verven Kragerø
Prisklasse: USD 7 - USD 66
Anmeldt 24. juli 2020

Fikk servert rå og kald Biffburger (Biffskiver). Restauranten ligger tett på smal og trang brygge/gangvei med mye trafikk. Stedet er også utsatt for vind på uteservering samt trekk som kom i fra undersiden av brygga. Bord ble rengjort med Effekt (spray & mopp) etter hvert besøk.

Anbefaler ikke stedet.

1  Takk, Sommerbyen

Anmeldt 23. juli 2020

Vi bestilte ferske reker og en salat med reker og scampi. Rekene var av dårlig kvalitet og det var lite tilbehør. Salat med reker og scampi var heller ikke av god kvalitet. Ingen oppfølging underveis. En skuffende opplevelse som ikke var verdt pengene.

Takk, heidig400
Anmeldt 21. juli 2020

Bestillte skalldyrfat til 2 personer. Var sørgelig. Lite tilbehør og skalldyrgaffel manglet. Anbefales ikke. Dårlig service. Så knapt servitøren. Bortkastet besøk.

2  Takk, catherin l
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet, veldig god mat ved sjøen. Hyggelig servitører og god cocktails.
Vi spiste andebryst som var perfekt stekt, barna spiste hjemmelaget burger med focaccia. Vi avsluttet kvelden med 2 long islad ice te

Takk, Arbri88
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte glutenfri mat. Ville ikke ha focacciabrød til burgeren fordi vi var usikker på om vi fikk glutenfritt. Bestilte pommesfrites til burgeren i stedet, for sikkerhets skyld. Burgeren kom med focacciabrød og vi spurte 3 ganger om det var glutenfritt. Ja!, fikk vi beskjed om flere ganger. Barnet vårt spiste brødet og vi var fortsatt usikker, da spurte vi om de lagde brødet selv eller hvor det var kjøpt. De skulle spørre kokken.. Da fikk vi endelig svar.. Det var dessverre med gluten.😥 Stol ikke på at maten er glutenfri her. Laksen var god da, men altfor lite potet til. Ble nesten mett. Servitørene var hyggelige, men om du må ha glutenfri mat ville jeg valgt et annet sted fordi de har dessverre ikke helt oversikt i alle leddene.

1  Takk, bobba1234

Reisende som så på Verven Kragerø, så også på