Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted”
Anmeldelse av Verven Kragerø

Verven Kragerø
Vurdert som nr. 17 av 18 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 9 - USD 79
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020

Hyggelig sted og fin lokasjon på utserveringen. Nydelig fiskesupe og baccon burger. Bra utvalg av hvitvin

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olgaaZ6603YI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3741 av 55 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Håpløst dårlig service, overraskende svak mat og høye priser. Styr unna!! Spesielt «fish & chips» var uspiselig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, carlchristianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Om du tenker at en stor porsjon blåskjell skal regnes som en middag, tenk om att, er som en forrett å regne. Prisen er hårreisende og brødet tørt. Aiolien var nydelig, så brødet gikk ned til slutt. Servitørene derimot, er verdens søteste. Velg nøye ut fra menyen!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, K8987ZUcamillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Her tok det lang tid før servitøren kom bort for å bestille drikke, vi måtte spør for å kunne bestille mat. Hamburger serveres ikke med pomfri/potetbåter, det må man bestille utenom. Maten i seg selv var grei, vi hadde hamburger og pannestekt torsk, torsken smakte litt lite. Servitørene virket lite interessert i besøkende, vi fikk ikke noe oppfølging. Restauranten er litt stiv i pris. Ikke å anbefale

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elisehaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Fikk servert rå og kald Biffburger (Biffskiver). Restauranten ligger tett på smal og trang brygge/gangvei med mye trafikk. Stedet er også utsatt for vind på uteservering samt trekk som kom i fra undersiden av brygga. Bord ble rengjort med Effekt (spray & mopp) etter hvert besøk.

Anbefaler ikke stedet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Sommerbyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verven Kragerø, så også på

 

Har du vært i Verven Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din