Koselig lokale.. Nydelig lakseburger mat til en grei pris. Meget hyggelig betjening. Kan anbefales..
Hyggelig sted og fin lokasjon på utserveringen. Nydelig fiskesupe og baccon burger. Bra utvalg av hvitvin
Håpløst dårlig service, overraskende svak mat og høye priser. Styr unna!! Spesielt «fish & chips» var uspiselig.
Om du tenker at en stor porsjon blåskjell skal regnes som en middag, tenk om att, er som en forrett å regne. Prisen er hårreisende og brødet tørt. Aiolien var nydelig, så brødet gikk ned til slutt. Servitørene derimot, er verdens søteste. Velg nøye ut fra menyen!!
Her tok det lang tid før servitøren kom bort for å bestille drikke, vi måtte spør for å kunne bestille mat. Hamburger serveres ikke med pomfri/potetbåter, det må man bestille utenom. Maten i seg selv var grei, vi hadde hamburger og pannestekt torsk, torsken smakte litt lite. Servitørene virket lite interessert i besøkende, vi fikk ikke noe oppfølging. Restauranten er litt stiv i pris. Ikke å anbefale