Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stort potensiale...”
Anmeldelse av Verven Kragerø

Verven Kragerø
Vurdert som nr. 17 av 17 Restauranter i Kragerø
Prisklasse: USD 9 - USD 83
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

På MC tur med en kompis var vi innom her for litt foring. Veldig hyggelig sted med flott beliggenhet. Vi bestilte og fikk fiskesuppen ganske fort. Den smakte godt, men kunne godt inneholdt litt mer fisk og vært en større porsjon. Minste «store» porsjonen jeg har spist. Det hjemmebakte brødet som kom sammen med suppen var nydelig !
Jeg kommer nok til å gi stedet en sjans til ved neste besøk i Kragerø.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4650 av 70 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Wooow!!! Noe av det beste jeg noen gang har spist i mitt liv! Vi hadde stekt and marinert i trøffel, jeg slikket nesten tallerken ren! Så god saus! Absolutt perfekt! Trengte ikke å krydre noe ekstra! Servitørene var absolutt fantastiske og maten kom i perfekt tid! Kommer absolutt tilbake igjen❤ ba om en skikkelig søt drink, og den var frisk og søt som en tropisk juice, kjempegod!! En absolutt perfekt kveld, tusen takk!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, cecilie1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste her 04.08.20, flott solskinnsdag med mye folk. Vi var fire stk som spiste, det ble bestilt 1. Burger 3 cheese. 1 langtidsstekt biff salat. 1. Langtidsstekt biff. 1. Skalldyrsalat. Burgeren var tørr. På biff-salaten manglet det sopp, paprika og syltet løk. På skalldyrsalaten manglet det også flere ting. På biffen manglet det gulrotpuré. De glemte også aiolien før vi fikk spurt om det. Jeg har aldri smakt en så utblandet cola. Greit nok at det var mye folk, og lang ventetid, jeg er ikke så kresen jeg. Men at det er mulig å glemme SÅ mye, og at det er 200-300kr retten burde det vært så mye bedre. Er det mulig. Skulle ha klagd, men servitøren kom aldri bort til bordet og spurte hvordan maten var. Det smakte i og forsåvidt greit, men biffen var seig. Sjømaten var god.

Dato for besøk: august 2020
Takk, P3496PEchristinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Nå har vi vært på Verven to ganger i sommer, og bedre mat og beliggenhet får man vel sjelden.Helt nede i vannkanten, og rask servering ifht det en regner med i Kragerø i fellesferien.Godt utvalg på menyen og må vel si at både kvalitet og presentasjon ligger på et høyere nivå enn det i hvert fall jeg har erfart i denne sommerbyen. Alle veldig fornøyde, og skal ikke se bort i fra et tredje besøk før ferien er slutt! Imponert

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mrsclarke2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted, god mat og flott beliggenhet. Det er verdt besøket om du er med venner, familie eller jobb :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 552oa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Verven Kragerø, så også på

 

Har du vært i Verven Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din