“Overpriset, dårlig mat og elendig service. Styr unna”
Anmeldelse av Verven Kragerø - STENGT

Verven Kragerø
Prisklasse: USD 7 - USD 64
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Her priser man maten meget høyt og da forventer man kvalitet. Ingen rundt bordet fikk bra mat. Bestilte selv en papaya salat med biff til kr 300 😳. Fikk en kjedelig salat med spekeskinke 😳. Servicen var elendig, mat kom på bordet 50 min etter bestilling. Da kom det uten drikke og bestikk. Flere rundt bordet fikk ikke det de bestilte. Her er det bare å styre unna. Synd at ikke flere leser anmeldelser og lar hver å besøke stedet.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, trondk540

Anmeldt 6. juni 2022

Bestilte fiskesuppe og blåskjell, blåskjellene var gode - suppen kunne hatt mer fisk i seg.. litt ventetid ellers ok! Pluss for store glass med vin og hyggelig servitør i sommerlig uniform! Kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 551tommya
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Bestilte 3stk fiskesuppe som tidligere har vært meget god, men skuffelsen ble veldig stor når suppen inneholdt 50% gulerot, 4 fiskebiter og NULL blåskjell. Vi bestilte samtidig ekstra brød med aioli, noe som ikke kom før vi var ferdig med å spise. Vi kjøpte også en Skagensandwich og den kom på noe som minnet mer om en våt svamp enn et brød. Skuffende greier på et sted som tidligere har hatt veldig god mat......

På tide at eier snart ser de dårlige anmeldelsene å tar tak i kritikken.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, eivindb364
Anmeldt 27. april 2022

Bestilte steinbit. Maten kom fort, men var uspiselig. Fisken var overstekt og tørr og seig. Tilbehøret smakte forferdelig. Servicen var Ok og det er fine lokaler med flott beliggenhet. Men det hjelper ikke så maten er så dårlig.

Dato for besøk: april 2022
Takk, tgstbh2410
Anmeldt 29. mars 2022

Maten var middelmådig og overpriset. Servitørene var ikke synkrone på noen måte og virket som om de hverken snakket samme språk eller likte jobben sin. To bord fikk maten sin om hverandre og servitøren satt maten på feil bord. I stede for å la maten stå der den sto og lage ny til meg så hentet de maten ut av en sulten kunde sine hender å satt på mitt bord. Etter den andre kunden hadde rotet rundt i den.... Svært uappetittelig og uprofft.
Fiskesuppen hadde gummireker i lake og gode blåskjell. Litt rart at kvaliteten på råvarene i samme rett ikke har samme kvalitet. Spesielt med den prisen. Å blande ferskt med firstprice virker litt rart. Frister ikke til nytt besøk.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, T6895WRanettes