Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, men tafatt personal.”
Anmeldelse av Sakte Fart Kragerø

Sakte Fart Kragerø
Vurdert som nr. 4 av 19 Restauranter i Kragerø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2021

Vi spiste en god middag på sakte fart. Noe som dro ned opplevelsen var at det satt to meget berusede damer der som burde vært bortvist og nektet servering. De ansatte var ikke tøffe nok til å ta tak i det som igjen førte til at det gikk utover oss andre gjestene.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 195kjetilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2731 av 59 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og service. Kelneren som tok bestilling og lagde maten gjorde middagen til en helhetlig opplevelse, kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, GoPlaces19085372411
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Jeg kan ikke huske å ha blitt servert dårligere mat. Hva var feil? spurte kokken. Alt, svarte jeg. Entrecoten var seig og usmakelig, grønnsakene overkokte og pommes fritesen var også under pari.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kokken_Per
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og service av Ali. Nydelig mat og han kom med gode forslag på gode viner, som passet perfekt til maten. Anbefales på det sterkeste! En topp kveld

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Guide255338
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening - solide porsjoner - (burde det være også, prisen tatt i betraktning) - onde stoler - hjalp litt hvis du fikk tak sittepute - Brukte litt tid på å lage maten, men fint og delikat anrettet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, LTSil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sakte Fart Kragerø, så også på

 

Har du vært i Sakte Fart Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.