Jeg bestilte « Middelhavets delikatesser» og et glass Savuginon Blanc. Nå angrer jeg inderlig at jeg ikke har tatt bilde av tallerkenen. Hvis Gordon Ramsay hadde sett min tallerken skulle han komme med sin saftige vokabular, uten tvil. Jeg kan prøve å oppsummere min opplevelse av maten punktvis:
- Steinbit og Laks har ikke noe med Middelhavet å gjøre så, være så snill og ikke kall den retten «Middelhavets Delikatesser»!!!
- Den visuelle effekten av tallerken har mye å si. Å servere en middag som om den hadde krasjet med en lastebil er ikke helt greit!
- Når man serverer stekte grønnsaker sammen med en slik rett, så må mann ikke «drepe» grønnsakene. Med andre ord må de være litt mer crispy.
- Med sjømat (spesielt av den sorten som ble servert) kan man ikke bruke krydder som matkumin (eller safran). Du kommer langt med bare salt og pepper.
- Det ble servert vann i karaffel med masse rart inni. Det var ærlig talt 3-4 forskjellige ting inni karaffelen. Blant annet, jordbær, agurk, peppermynte mm. Det er helt greit å tilføye litt aroma i vannet, men da må vannet smake som en av de tingene, ikke alt mulig rart!!!!!!! Blæhh!
-Det siste og verste var generell hygiene i restauranten. Jeg fikk skitten glass og skitten serviett (!)
Dessverre, men det var total katastrofe!!