Perfekt utsikt til blindtarmen og livet på sjøen. Serviceinnstilt betjening og nydelig tapasog herlig vin.
12–16 av 59 anmeldelser
Perfekt tapas. God service og hyggelig atmosfære.Godt utvalg i både skinker og oster ga en herlig balanse til måltidet.
Nydelig mat og topp service på hyggelige Sakte Fart. Kan anbefales. Vi kommer veldig gjerne tilbake!
Veldig hyggelig sted med god mat og super service. Både tapas-planke, fiskesuppe, hamburger og reke-focaccia ble fikk tommelen opp ved vårt bord. Veldig hyggelig vertinne som hadde full oversikt over gjestene og deres ønsker. Kommer gjerne igjen!
En kveldstur med venner endte på Sakte Fart. Der ble vi sittende lenger enn planlagt og nøt den gode stemningen i Kragerøs indrefilet. Stedet anbefales om du vil ha en matbit, eller bare ta noen øl.