“Setter tålmodigheten på prøve”
Anmeldelse av Ruffen Bar

Ruffen Bar
Vurdert som nr. 17 av 27 Restauranter i Kragerø
Anmeldt 26. juni 2023

Flott beliggenhet med konserter hver helg.
Men her må de få igang rutiner og opplæring av de ansatte.
Utrolig treg betjening. Bare det å få seg en enkel øl kan sette tålmodigheten på prøve.
Lang ventetid på mat og lettere kaos når regninga kommer.
Her kan dere dra inn mye på å gå noen runder rund v bordene å spør om det skal være noe mer.
Få opp tempo
Hyggelig betjening av det lille vi så de til

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Flyer29721214436

Anmeldt 27. mai 2023

Kunnskapsløs betjening og elendig internkontroll gjorde at to med cøliaki ble servert mat med gluten. Stedet anbefales ikke!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Karianne68
Anmeldt 19. mai 2023 via mobile enheter

Restauranten så flott ut visuelt, så vi bestemte oss for å ta lunsj. Flott beliggenhet. Restauranten var langt fra full. Vi måtte hente menyer selv og det tok OVER 1 time fra bestillingen til maten kom (ikke i travel sommersesong). Dette til tross for at de kun hadde 4 enkle retter på menyen, 3 forskjellige sandwicher og fiskesuppe. Jeg hadde pulled beef sandwich i focaccia brød. Den var dvass og svært enkel. Du får bedre focaccia sandwich som står ferdiglagd i disken på Espresso house. Ville ikke anbefalt, gå videre nedover brygga.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, erikssss

Reisende som så på Ruffen Bar, så også på

Har du vært i Ruffen Bar? Del dine erfaringer!