Valgte stedet på grunn menyen vi så på nettsiden, maten hørtes veldig fristende ut.
Skuffelsen var da stor da det viste seg at de serverer (lett) oppvarmet halv- og helfabrikata..
Pommes frites og potetbåter var fra pose og ikke frityrstekt men lett varmet opp i stekeovn; fikk faktisk kalde potetbåter til burgeren som var langt fra hjemmelaget, fikk riktignok en ekstra skål delvis varme potetbåter etter å ha klaget.
Burgeren var en billig ihjelstekt karbonade med lavt kjøttinnhold. Supernachos som skulle inneholde både cheddar og biffkjøtt var helt tragisk, nachosene var en blanding av soggy, brente og kalde, biffkjøttet var av samme kaliber som burgeren og cheddarrn var i form av en kjip billig saus. Sønnen spiste kylling nuggets, også her i form av frosne nuggets fra butikken varmet i stekeovn, i tillegg var det et langt hår i maten til sønnen.
Vi klaget og fikk riktignok 20% rabatt på hovedrettene; men 807kr for tre brus, en pils, en forrett og tre hovedretter føles som et ran; at restauranten har eksistert i over 50 år fremstår som et under!