“Kona cocktail bar”

Jensemann Pub
Vurdert som nr. 10 av 27 Restauranter i Kragerø
Kjøkken: Kafé
God for: Barscene
Beskrivelse: Jensemann Pub ligger like ved byrua i Blindtarmen, rett ved sjøkanten. Her har man utsikt til det yrende livet i sentrum og på vannet. Vi har en hyggelig og intim atmosfære, og det er svært populært å sitte på vår utekafe fra tidlig om våren til sent om høsten. Jensemann har gifteg seg! Prøv Kona til Jensemann restaurant. Vi serverer lunsj og middag hver dag.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en super hyggelig aften på Kona cocktail bar, atmosfæren her var genuin! Første drinken vi drakk var Jensemanns Djävel. Den var det så futt i at den nesten ødela for de neste drinkene!

Takk, Reisejente85_

Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Kjekt med stort ølutvalg. Sitter på verandaen i 2. etage og nyter en Black Chocolate Stout. Den et fantastisk (2017)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, steinolavr
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Her har vi en helt utrolig flott beliggenhet som sørger for gjester uansett, men det er ingen grunn til å gå forbi.
Det kan fort bli ganske hektisk i sommersesongen, men liker du å se på livet i byen, er dette et utmerket sted å stikke innom.
Vi har ikke prøv maten her, så der kan jeg ikke uttale meg.
Flott sted som jeg kommer til å besøke igjen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Roger C
Anmeldt 4. juni 2019

Her kan en sitte å se utover livet på sjøen og ta seg en matbit .Må besøke Kragerø hvert år for å se på livet og alt som skjer der. En kjempe koselig by.

Takk, Anna W
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Positivt overrasket over denne «skjulte» perlen. Pub med kjempe hyggelige ansatte, og hyggelige kunder. Koselig sted med spennende tapet på veggen som gjør stedet litt mer unikt enn de fleste puber man er innom. Bartenderen var utrolig serviceinnstilt og hyggelig. Lagde den beste GT’n jeg har smakt. Vil varmt anbefale stedet!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 83Kariannes

Reisende som så på Jensemann Pub, så også på

Har du vært i Jensemann Pub? Del dine erfaringer!