“Fantastisk buffét”

Vurdert som nr. 12 av 27 Restauranter i Kragerø
Kjøkken: Thai, Norsk
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Som nye eiere og drivere av Admiralen i Kragerø lager vi Norsk husmannskost med sjø og fiskemat i fokus. Vi skal servere så langt det er mulig kortreist mat og lager stort sett alt fra bunnen av.Noe som skal merkes på matopplevelsen og smaken hos oss. Vi serverer også nydelig Asiatisk/thai-mat og hjemmelagde-kaker.Thwang som er enestående flink med Asiatisk/Thai-mat.Innen Bakervarer/kaker er det Reidun som lager de fantastiske kakene etter lang erfaring og av oppskrifter mange har glemt. Admiralen skal være ett sted for hele familien. Det er viktig for oss. Innen sjø og fiskemat/kjøtt-retter er Espen som innkjøps-ansvalig for det meste.Med lang erfaring innen dagligvarehandel og mangeårig selvstendig innen mat yrket trylles det frem de beste lokale råvarer og alt som trenges for en særegen smak. Ønsker hele familier/venner/kjærester med jubileer/feiringer etc... en fortreffelig stund i være flotte maritime lokaler i Kragerø og Bærø-fjorden. Følg oss på face-book. Der legger vi ut bilder aktiviter og mye mye mer. Mvh Vertskapet Reidun Marthinsen og Espen Hoel. Vi sees!!
Anmeldt 26. juli 2020

Vi var her en søndag og hadde en utrolig flott buffet. Mange gode retter og god variasjon. Noe mer begrenset utvalg enn mange andre steder, men dette gjenspeilet seg i meget god kvalitet på maten. Anbefaler absolutt denne restauranten.

Takk, 997staale

Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Vi var to familier som kjørte innom Kragerø for å spise middag. Valget falt på denne restauranten, noe vi ikke angret på! Det var veldig varmt, og da var det herlig å sitte ute i skyggen ved vannkanten. Maten var god, og det var store nok porsjoner.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ruthedelk
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Var innom Kragerø og stoppet for å spise her. Hyggelig betjening og veldig bra mat. Flott utsikt over vannet. Anbefales

Dato for besøk: juni 2019
Takk, kolipuka
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Har vært her 3 ganger. Prøvd fiskesuppe, laks og buffé. Alle 3 var veldig bra. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Lars-Erik A
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Vi takker for god service og deilig mat i anledning bursdagsfeiringen 22.7.👍😊 Kommer gjerne igjen 🌺

Mvh May Brit Rasmussen

Takk, May Brit R

Reisende som så på Nye Admiralen Restaurant, så også på

Har du vært i Nye Admiralen Restaurant? Del dine erfaringer!