Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig organisert og forferdelig holdning på hovmester”
Anmeldelse av Tollboden Restaurant

Tollboden Restaurant
Vurdert som nr. 12 av 18 Restauranter i Kragerø
Beskrivelse: Tollboden Restaurant ligger ved vannet, i hjertet av Kragerø sentrum – også kalt for «Perlen» blant kystbyene. Hos oss serveres det sørlandsstemning, feriefølelse og mye god mat og drikke – både inne og ute. På menyen finnes det klassiske retter, med inspirasjon fra flere europeiske og asiatiske land. Maten er av hjemmelaget kvalitet, laget med kjærlighet og av norske kortreiste råvarer. Vi tar også imot selskaper og vi tilbyr vinsmaking i vår vinkjeller.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tollboden Restaurant ligger ved vannet, i hjertet av Kragerø sentrum – også kalt for «Perlen» blant kystbyene. Hos oss serveres det sørlandsstemning, feriefølelse og mye god mat og drikke – både inne og ute. På menyen finnes det klassiske retter, med inspirasjon fra flere europeiske og asiatiske land. Maten er av hjemmelaget kvalitet, laget med kjærlighet og av norske kortreiste råvarer. Vi tar også imot selskaper og vi tilbyr vinsmaking i vår vinkjeller.
Anmeldt 14. juli 2020

Lørdag 11.07.20 skulle en liten gjeng spise på tollboden som er tradisjon når man først er på besøk. Mye har endret seg til det værre. Stod en stund i kø og ingen problem med det for så at det var nesten fullt. Stod to grupper forran oss som etterhvert fikk utdelt bord og da tenkte vi at det ikke var lenge igjen. Kom ett pr reservasjoner i mellom som også var forstålig . Først etter nærmere 1 time kommer hovemester bort, ser på oss...Har dere reservert? Nei...Da må dere vente en time...med en attitude som omhun ble tvunget til å være der. Så slang hun gjestelisteoversikten fra seg og gikk sin vei. I mellomtiden var det en del som gikk fra bordene sine, men da var de mer interresert å flytte sittende gjester til andre bord og da også bruke tid på å desinfisere de tomme bordene istedet for å fylle opp fra køen som bare ble lenger og lenger. En ung jente ser bort på oss og hvisker til hovmester, som ser i vår retning og rister på hodet. For ledig bord var det. Vi ser jo også at det ikke er noe system på de ansatte som prater og diskuterer på ulike språk ved betalingsmaskinene som står rett ved inngangen og køen. Vi øyner ett lite håp for bord, men da kommer det en ny dame bort som sier vi må belage oss på ytterligere en time for å få servert maten . Da gir vi opp og går videre, noe samtlige i køen også gjør. Er opprinnelig fra Kragerø og har mange gode minner fra Tollboden men med nye eiere som tenker profitt istedet for service og velvære så må det jo bare gå nedover. Utrolig synd . Var nok siste gang jeg setter mine ben der igjen.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, andreshO6540VL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Andreas,
Vi beklager på det sterkeste at vi ikke fikk ønsket dere velkommen. Det har vært en utfordrende sommer for oss, med tiltak rundt covid-19 og høy etterspørsel ang. bordreservasjoner og håndteringen av disse. Men slik du beskriver mottakelsen, ønsker vi ikke det skal være og vi er takknemlig at dere deler dette med oss, sånn at vi kan ta det videre. Vi håper veldig at dere besøker å besøke oss igjen og at vi får mulighet til å rette på denne opplevelsen.
Mvh Team Tollboden


Mvh Team Tollboden

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3943 av 252 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Lang tid i kø, men den som venter på noe godt osv.. der tok vi grundig feil. Sjøkreps til forrett var dyrt for lite, men smakfullt og godt! Så kom hovedrettene; kald kveite i en smakløs buljong og indrefilet som smakte sprettball. Hvor ble det sv varm mat og gode smaker? Personalet var fullstendig uorganisert. Vi hadde 4 servitører som vi måtte hente for å bestille.m og få service. Dette er ikke å blame servitørene, men elendig ledelse som ikke sørger for opplæring og kunnskap. Shame on you, Tollboden!! Dyrt og dårlig

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, AnneB1778
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Anne,
det høres ikke ut som om mat- og serviceopplevelsen dere opplevde, var på nivået vi ønsker og pleier å levere. Dette beklager vi på det sterkeste! Vi setter utrolig stor pris på din tilbakemelding og at du hjelper oss å forbedre tilbudet vårt. Vi håper virkelig at vi kan ønske dere velkommen igjen for å få anledning til å rette på dette inntrykket.
Mvh Team Tollboden

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

You rock! Fantastisk mat, knallbra service, bra priser og god stemning. Her kommer vi tilbake, anbefales på det varmeste, men sørg for at du ikke går feil og havner hos naboen Onkel Oskar, der er det begredelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Borchen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Vi gleder oss til deres neste besøk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Tollboden i Kragerø er en av mine favoritter. ♥️ Menneskene, maten, vinen, atmosfæren, konserter... Bakhagen har en deilig utenlands atmosfære med sval enkel ekslusiv stemning. Vi elsker dette stedet. Bor ofte på hotellet, spennende Italiensk design, og den unike bebyggelsen er godt i varetatt. Den originale Tollboden med enkel fransk stemning har overraskende god mat og fantastiske viner. Stemningen i bryggekanten med trebåter er helt unik. Du sitter på enkle stoler og bord, men dette stedet er ikke enkelt, det er fantastisk. Her kommer alle med tilhørighet til Kragerø på lunsj, det er god stemning, lange køer og man må kanskje vente..., men det er det vert!
Vi er så imponert over Christian som driver dette stedet! Frida, Daniel, Chris, Marlene og alle de andre som gjør dette mulig!!!♥️
Synnøve & Michael

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Cruiser799574
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Synnøve, hei Michael,
tusen takk! Vi setter utrolig stor pris på at dere tok dere tid til å skrive denne fantastiske tilbakemeldingen og vi setter enda mer pris på dere som gjester. Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen igjen!
Team Tollboden

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Bakhagen er en perle av en restaurant i Kragerø, Norge! Vi som har fulgt med og besøkt Tollboden siden 1990-tallet er glade for utviklingen med ny eier. Vi kommer tilbake hvert år for god mat og veldig hyggelig service. Hotellet er fantastisk med spennende design og gode senger. Først vil vi takke Christian som er en fantastisk vert og så vil vi fremheve Frida som er en solstråle av en hovmester. Daniel og Chris ordner de beste vinene. Marlene og alle de andre som jobber utrolig hardt for at vi skal nyte god service både på Tollboden restaurant, bakhagen og på Hotel Tollboden, vi kan ikke rose dere nok!!!
Takk! Hilsen Synnøve Wille Våge & Michael Goertz

Dato for besøk: juli 2020
Takk, michael_synnoeve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei! Tusen takk for besøket og hjertelig takk for hyggelige ord. Det setter vi utrolig stor pris på. Vi gleder oss allerede nå til deres neste besøk. En fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tollboden Restaurant, så også på

 

Har du vært i Tollboden Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din