Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Laaaang ventetid ”
Anmeldelse av Tollboden Restaurant

Tollboden Restaurant
Vurdert som nr. 12 av 18 Restauranter i Kragerø
Beskrivelse: Tollboden Restaurant ligger ved vannet, i hjertet av Kragerø sentrum – også kalt for «Perlen» blant kystbyene. Hos oss serveres det sørlandsstemning, feriefølelse og mye god mat og drikke – både inne og ute. På menyen finnes det klassiske retter, med inspirasjon fra flere europeiske og asiatiske land. Maten er av hjemmelaget kvalitet, laget med kjærlighet og av norske kortreiste råvarer. Vi tar også imot selskaper og vi tilbyr vinsmaking i vår vinkjeller.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tollboden Restaurant ligger ved vannet, i hjertet av Kragerø sentrum – også kalt for «Perlen» blant kystbyene. Hos oss serveres det sørlandsstemning, feriefølelse og mye god mat og drikke – både inne og ute. På menyen finnes det klassiske retter, med inspirasjon fra flere europeiske og asiatiske land. Maten er av hjemmelaget kvalitet, laget med kjærlighet og av norske kortreiste råvarer. Vi tar også imot selskaper og vi tilbyr vinsmaking i vår vinkjeller.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Smakløs, tam og alt for tynn fiske- og sjømatsuppe, uten fisk! -servert med tørt brød uten smør. Toro ferdigsuppe lagd på vann er bedre. At suppa ikke var glovarm da den ble servert kan jo ha noe med ventetiden å gjøre. 55 minutter å vente på suppe, pizza og pulled pork er vel i alle fall 20 minutter for lenge. Kun kaldt vann for å vaske hendene ved toalettet, ingen søppelbøtte for å kaste håndtørkepapir ved vasken. Hmm - noe for mattilsynet kanskje?

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreastrondal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3640 av 252 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hadde bestilt bord på forhånd, ga beskjed til hovmester at vi var på plass og satt ved bordet etter ca. 5 min. Etter 10 minutter hadde alle drikke på bordet og vi kunne studere menyene, som for tiden er på nett.
De har forøvrig en god vinmeny og en meget god vinkjeller og vi valgte både litt rødt og hvitt fra Sonoma, California.
Vi bestilte og fikk servert uten nevneverdig venting både pizza, blåskjell, cæsarsalat og blt sandwich. Alt kom samtidig og smakte utmerket.
Servitøren var oppmerksom og tilstedeværende, og hun var med på å gi oss en svært så hyggelig lunsjopplevelse.
Vi kommer garantert tilbake ved en senere anledning.
Mvh Grethe og Thomas

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ThomasSimonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 5 stk som skulle spise middag onsdag kveld. Én spiste pizza, 2 spiste indrefilet og jeg og min mann bestilte Angus-biff - en delemeny. Nesten kr 800,- for oss begge. Gledet oss, men måtte først vente i 50 min på maten. Deretter kom det vi trodde var halvparten av delemenyen; en liten skål med små poteter og en tallerken oppskåret kjøtt. Litt lite poteter til én person kanskje, men kjøttporsjonen virket ok til én. Det var rart at vi med dette fikk to tallerkner, og etter en stund måtte vi innse at den lille maten vi hadde mottatt skulle være nok mat til to voksne mennesker....kjøttet var i tillegg ganske kaldt og slintrete, og grønnsakene dvaske og ihjelkokte. Ingen kom og spurte om maten var ok, ikke om vi ville ha dessert-og igjen satt to voksne mennesker kr 800,- fattigere og lurte på om vi skulle bestille pizza på vei hjem. Det ble med et par brødskiver og en STOR skuffelse over alt for dårlig service og mat, og ALT for liten porsjon i forhold til pris!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, monicae656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Lørdag 11.07.20 skulle en liten gjeng spise på tollboden som er tradisjon når man først er på besøk. Mye har endret seg til det værre. Stod en stund i kø og ingen problem med det for så at det var nesten fullt. Stod to grupper forran oss som etterhvert fikk utdelt bord og da tenkte vi at det ikke var lenge igjen. Kom ett pr reservasjoner i mellom som også var forstålig . Først etter nærmere 1 time kommer hovemester bort, ser på oss...Har dere reservert? Nei...Da må dere vente en time...med en attitude som omhun ble tvunget til å være der. Så slang hun gjestelisteoversikten fra seg og gikk sin vei. I mellomtiden var det en del som gikk fra bordene sine, men da var de mer interresert å flytte sittende gjester til andre bord og da også bruke tid på å desinfisere de tomme bordene istedet for å fylle opp fra køen som bare ble lenger og lenger. En ung jente ser bort på oss og hvisker til hovmester, som ser i vår retning og rister på hodet. For ledig bord var det. Vi ser jo også at det ikke er noe system på de ansatte som prater og diskuterer på ulike språk ved betalingsmaskinene som står rett ved inngangen og køen. Vi øyner ett lite håp for bord, men da kommer det en ny dame bort som sier vi må belage oss på ytterligere en time for å få servert maten . Da gir vi opp og går videre, noe samtlige i køen også gjør. Er opprinnelig fra Kragerø og har mange gode minner fra Tollboden men med nye eiere som tenker profitt istedet for service og velvære så må det jo bare gå nedover. Utrolig synd . Var nok siste gang jeg setter mine ben der igjen.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, andreshO6540VL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Andreas,
Vi beklager på det sterkeste at vi ikke fikk ønsket dere velkommen. Det har vært en utfordrende sommer for oss, med tiltak rundt covid-19 og høy etterspørsel ang. bordreservasjoner og håndteringen av disse. Men slik du beskriver mottakelsen, ønsker vi ikke det skal være og vi er takknemlig at dere deler dette med oss, sånn at vi kan ta det videre. Vi håper veldig at dere besøker å besøke oss igjen og at vi får mulighet til å rette på denne opplevelsen.
Mvh Team Tollboden


Mvh Team Tollboden

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Lang tid i kø, men den som venter på noe godt osv.. der tok vi grundig feil. Sjøkreps til forrett var dyrt for lite, men smakfullt og godt! Så kom hovedrettene; kald kveite i en smakløs buljong og indrefilet som smakte sprettball. Hvor ble det sv varm mat og gode smaker? Personalet var fullstendig uorganisert. Vi hadde 4 servitører som vi måtte hente for å bestille.m og få service. Dette er ikke å blame servitørene, men elendig ledelse som ikke sørger for opplæring og kunnskap. Shame on you, Tollboden!! Dyrt og dårlig

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, AnneB1778
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tollboden_Restaurant, Marketing på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Anne,
det høres ikke ut som om mat- og serviceopplevelsen dere opplevde, var på nivået vi ønsker og pleier å levere. Dette beklager vi på det sterkeste! Vi setter utrolig stor pris på din tilbakemelding og at du hjelper oss å forbedre tilbudet vårt. Vi håper virkelig at vi kan ønske dere velkommen igjen for å få anledning til å rette på dette inntrykket.
Mvh Team Tollboden

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tollboden Restaurant, så også på

 

Har du vært i Tollboden Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din