Hvor begynner man… Her er det mye å kommentere… Hvordan denne restauranten får kunder i det hele tatt, er uforståelig. Forklaringen må være at mennesker er flokkdyr, ser de noen være på en restaurant, så følger de etter - men vit at det er stor sannsynlighet for at folk som er der inne ikke nyter oppholdet, de angrer på at de valgte å gå inn der!
Først må det nevnes at vi ikke var uhøflige, klaget eller oppførte oss på en ufin måte - ikke èn eneste gang under hele oppholdet. Mao. ingen grunn for at vi skulle få et slikt opphold.
HYGIENE:
Ikke hygenisk i det hele tatt, stoler og bord blir ikke vasket eller vasket godt nok mellom gjestene!
Bestikk kom i en liten kurv med den enden man spiser av vendt oppover og hvilende på kanten av kurven som ble tatt på av servitørene, som ikke hadde rene hender. Rett etter å ha tatt på tallerken, glass osv. fra tidligere gjester og andre ting, kom de med denne kurven.
Toalettet orker jeg ikke tenke på engang!
MATEN:
Det verste jeg har blitt servert av mat fra en restaurant. Uferdig, ekkelt, smakløst og trist. Hva man liker er jo individuelt, så det er vanskelig å forholde seg til for en som leser dette - men maten var hvertfall ikke ferdiglaget (like før jeg kastet opp), tam, og den var presentert på en trist måte. Jeg spiser ikke på Michelin-restauranter til vanlig, så sammenlikner ikke med de beste restaurantene.
SERVICE:
Veldig vanskelig å kommunisere med personellet, de fleste var utenlandske og snakket dårlig engelsk - skal vi måtte lære oss deres språk for å bestille mat i Norge?
Aaaaaaltfor lang tid før maten kom. De var ikke tilstede, virket ikke som de visste hvor de var hen, at de vimset rundt der og bare eksisterte - virket som de hata livet og jobben.
Da vi skulle betale, måtte vi selv regne ut hva vi skulle betale - altså hvordan er det mulig? Som sagt, virket ikke som de visste hvor de var hen - at de vimset rundt der og bare eksisterte. Og ikke noe takk for oppholdet osv. etter vi hadde betalt, bare snudde og gikk - virket som de hata livet og jobben.
Denne restauranten tenker kun penger her og nå, men har ingen kunnskap om hvordan man tjener penger over lenger tid - altså hvordan man beholder kunder og at kunder anbefaler videre.
Jeg mener oppriktig at restauranten hadde blitt stengt på dagen hvis Mattilsynet hadde kommet! Restauranten bør uansett stenge selv en periode, tenke på hvordan man skal drive, pusse opp og skaffe nytt personell.