“Middag”
Anmeldelse av Tollboden Restaurant

Vurdert som nr. 15 av 27 Restauranter i Kragerø
Beskrivelse: Tollboden Restaurant ligger ved vannet, i hjertet av Kragerø sentrum – også kalt for «Perlen» blant kystbyene. Hos oss serveres det sørlandsstemning, feriefølelse og mye god mat og drikke – både inne og ute. På menyen finnes det klassiske retter, med inspirasjon fra flere europeiske og asiatiske land. Maten er av hjemmelaget kvalitet, laget med kjærlighet og av norske kortreiste råvarer. Vi tar også imot selskaper og vi tilbyr vinsmaking i vår vinkjeller.
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

En stor skuffelse. Vi bestilte det dyreste, biff og brosme.
Med så gode råvarer burde det være enkelt å servere et godt måltid,men nei. Biffen hadde mye slintrer, blanda salat fra kjøpt pose , en smakløs rotpure med en brent sky, og små inntørka stekte poteter og tomater. Brosme var for mye "kokt/stekt", en tomataktig saus som minnet litt om bacalao , inntørka små poteter. Det kjentes ut som både biffen og fisken var stekt i gammel olje/smør.
Hei, vi kommer definitivt IKKE tilbake. Prisen 425 for biff og brosme til godt over 300!!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Experience44533
JWestlie, Other på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2022

Hej,

Det var tråkigt att ni inte hade en god upplevelse av maten på Tollboden.
Vi önskar alltid att utvecklas och det är viktigt att höra vad våra gäster tycker!
Att leverera god mat, hög kvalitets råvaror och god service på bryggekanten här i Kragerö är det vi brinner för! Vi hoppas du ger oss en ny chans så vi har möjlighet att rätta upp intrycket du sitter kvar med.

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Spist her flere ganger og maten er forferdelig. Eneste de kan er pizza.
Kjøtt, fisk og pasta er usmakelig.
Anbefaler ikke dette stedet videre.

Takk, maanestraale1
JWestlie, Guest Relations Manager på Tollboden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2022

Hej,

Det var tråkigt att höra att du inte gillar maten. Vi jobbar alltid på att bli bättre och att leverera god, högkvalitets mat till våra gäster.

Vi hoppas du ger oss en ny chans så vi kan förbättra intrycket du sitter kvar med!

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Hold dere unna dette stedet hvis du skal spise! Maten er smakløs, overpriset og holder knapt nok til terningkast 1.
Pizza med biff inneholdt kun kjøttdeig. Det var en hybrid av tynn og tykk bunn og var ikke gjennomstekt. I tillegg så var det smakløst.
Pastarettene inneholdt ikke kjøtt overhode men kun tomatsaus. Mozzarella’n måtte jeg lete etter.
En flaske enkel hvitvin, to eplemost, to Peroni, en personspizza, to pastaretter kostet totalt nøyaktig kr 2000,-

Dato for besøk: august 2022
Takk, PerChristianT

Hej Per Christian,

Det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med maten här på Tollboden.
Vi jobbar alltid med att bli bättre och att höra vad våra gäster tycker är viktigt för oss. Vi är glada att du tog dig tid med en tilbakemelding.

Vi hoppas du ändå ger oss en ny chans, så vi har möjlighet att rätta upp intrycket du sitter kvar med.

Tollboden Hotell och Restaurant

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Var sammen med en venninne, vi hadde i forkant forsøkt å bestille bord men fikk beskjed ond et ikke var mulig å reservere! Da vi kom regnet det og fikk beskjed om det ikke var tørre bord så vi ble plassert inne! Vi ga fort beskjed om vi ønsket å bytte å sitte ute så fort det var ledig! Etter 5 min ble det ledig bord og andre ble satt til bordet, vi spurt om ikke det var vi som skulle fått det, da fikk vi beskjed om de hadde restert! Da vi stilte spørsmål om dette fikk vi ikke svar på det! Vi fikk etterhvert flyttet ut. Drikken vi bestilte var ikke det som vi bestilte - maten var også skuffende! Velger en annen plass neste gang.

2  Takk, A9646NEannev

Hej,

Tack för din tilbakemelding.
Vi är ledsna att det blev fram och tilbaka med ert bord i samband med regnskuren. Det var också tråkigt att inte mat och dryck stod till förväntan. Det är värdefullt att höra från er och vad ni tycker om oss, vi tar det till oss och gör det bästa för att förbättra oss.

Vi hoppas ni ändå ger oss en ny chans och besöker oss igen.

Tollboden Hotell och Restaurant

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Prøvde å booke bord for to på forhånd, men mellom 13-16 var ikke dette mulig. Sendte også en epost som bekreftet det samme som stod på nettsiden. Det regnet når vi kom og vi ble dermed plassert inne selv om det var ledige seksmannsbord ute. Når vi prøvde å bytte bord fikk vi beskjed om at de måtte ta seg av bookingene selv om vi hadde fått oppgitt at de ikke tok i mot bookinger i tidsrommet. Flere servitører var innom men alle virket likegyldige til oss. De hadde ikke inne drikken vi ønsket og kom egentlig med noe helt annet enn vi hadde bestilt. Hadde parma pizza og dette var dessverre ikke godt. Pizzaen var helt bløt i midten og virket ikke som om den var stekt skikkelig. Det var ingen som kom og spurte om det smakte og heller ikke om vi ønsket å bestille noe mer. Vi kommer dessverre ikke tilbake igjen.

Takk, Passport36538605540

Hej,

Jag svarade precis till din vännina, vi är ledsna att det blev fram och tilbaka med ert bord i samband med regnskuren. Det var också tråkigt att inte mat och dryck stod till förväntan.

Vi är glada att ni tar er tid och ger oss tilbakemelding, vi tar detta med oss i resan på att bli bättre!

Vi hoppas ni ändå ger oss en ny chans och besöker oss igen!

Med vänlig hälsning
Jenny Westlie, Tollboden Hotell och Restaurant

Reisende som så på Tollboden Restaurant, så også på

Har du vært i Tollboden Restaurant? Del dine erfaringer!