Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kragerø Fjordbåtselskap
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Effektivt og hyggelig ferjeselskap

Jeg planlegger alltid en tur med en av ferjene når jeg er i Kragerø. Stas, nostalgi og moro for... les mer

Anmeldt 9. august 2018
steinaru2016
,
Sandefjord, Norge
via mobile enheter
Hyggelig båttur i skjærgården

Dagstur til Jomfruland er virkelig å anbefale. Hyggelig mannskap med et folkelig oppsyn er virkelig... les mer

Anmeldt 11. juli 2018
Keinapel
,
Harstad, Norge
Les alle 37 anmeldelsene
  
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
11
19
3
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
19
3
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 37 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2018

Dagstur til Jomfruland er virkelig å anbefale. Hyggelig mannskap med et folkelig oppsyn er virkelig noe en setter pris på. Skjærgården utenfor Kragerø er nor for seg selv.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2017

Imponert over punktlighet og hvordan de forskjellige fergene klarer å korrespondere. Dessuten billig når du reiser på honnørbillett.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Tore305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2017 via mobile enheter

Veldig koselig tur over til Jomfruland. Hyggelig mannskap og god atmosfære. Godt utvalg i kafeen, pluss for nystekte vafler :) Men, prisene er alt for høye, hvert fall med bil.. De trenger ikke 3-doble prisen på sommeren!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Sarah Erin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Tok ferge frem og tilbake til Jomfruland med 2 barn og 3 sykler. Veldig trangt på hjemturen da det var fullt med biler, sykler og gående. Men det må en vel regne med på sommeren.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Sandenolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

ufattelig dyr jomfrulands tur!
80kr pr pers og 375kr for bil er helt sinsykt!
hadde det vært like priser til alle destinasjoner, men neida. 175kr til de andre øyene med bil, mens det er 375kr med bil til jomfruland!!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Emil R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser