Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat og drikke var supert,”

Tinas Wok & Sushi Kragerø
Vurdert som nr. 6 av 18 Restauranter i Kragerø
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Mat og drikke var supert, de serverte oss alle 14 på strak hånd.
-bestilling i kassen
-hente maten selv med beep brikker.
-ingen fikk maten samtidig
-kunne vært større porsjoner.

Endte opp med en forrett etter hoved retten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 153sveina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 69 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

Vi ble veldig skuffet over maten som egentlig bare smakte av salt. Vi bestilte to forskjellige retter, biff i karrisaus og biff i sataysaus men smakene ble totalt overdøyvet av salt. Skuffende. Vi kommer nok ikke tilbake.
Hyggelig betjening og rask servering.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, elink984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble nektet å spise inne i restauranten fordi vi hadde med små barn. Ifølge betjeningen griser barn, og de hadde ikke mulighet til å vaske gulvet etter oss, og begrunnet dette med covid-19 tiltak. Vi kunne sitte ute, men det var for kaldt. Håpløst! Eneste stedet vi har opplevd å bli møtt på denne måten, heldigvis. Covid-19 til tross.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, petriine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2020

Flott service og god mat. Som navnet tilsier går det mest i asiatisk mat. På sommeren er der også plasser å sitte ute. Ingen utsikt ,men mange sommergjester å se.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Sletta22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Her er det betjening med godt humør, alltid pent og rent, fin atmosfære, nydelig bakgrunnsmusikk og fantastisk mat.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, U1317DZbenjaminh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tinas Wok & Sushi Kragerø, så også på

 

Har du vært i Tinas Wok & Sushi Kragerø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din