“Dårlig service”
Anmeldelse av Onkel Oskar

Vurdert som nr. 16 av 28 Restauranter i Kragerø
Kjøkken: Bespisning, Pizza, Sjømat, Norsk, Bar
Beskrivelse: Den lille og trivelige sjøboden i Kragerø sentrum, kjent som Onkel Oskar åpner endelig dørene igjen med et nytt og spennende konsept. Med et ønske om å hente det beste fra både Amerikansk diner og Norsk sommermat, vil vi servere retter fra en spennende og smakfull meny. På menyen vil man finne alt fra den klassiske burgeren, til Waygu-biff som er kjent som en av verdens mest eksklusive biffsorter og ikke minst sommerens store hit – vannmelonsalaten. Hos Onkel Oskar har vi et ønske om å bidra til et rikt og levende miljø i Kragerø sentrum. Med sitteplasser både inne i sjøboden og ute på bryggekanten. Vi gleder vi oss til å ønske velkommen til våre gjester, og heve mat- og gjesteopplevelsen til et nytt nivå.
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Grei mat. Dårlig service. Lang tid før vi ble kontaktet av servitør for å få bord til tross for lite folk. Utover utdeling av meny, mat og regning var ingen ved bordet vårt for å spørre hvordan smaken smakte osv.

Dato for besøk: august 2022
Takk, jbl1989

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Forferdelig mat, hamburgeren var tørr, helt stekt ihjel. Minnet mest om skosåler. Min venninne måtte kaste halve kyllingen i ceasar salat, den var full av fett. Min andre venninne klagde på French fries, de var iskalde, og da svarte kelneren. Ok. Forøvrig var kelneren sur, og over hodet ikke noe hyggelig. Nå er nok denne restauranten besøkt for siste gang. Makan til dårlig service og mat skal man lete lenge etter. Synd å se for en Kragerø beboer som liker å hygge seg med god mat og drikke.

Takk, Vacation1947
JWestlie, Kundeansvarlig på Onkel Oskar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Så utrolig leit å høre at dere ikke hadde noen særlig god opplevelse hos oss. Vi beklager dette veldig mye. Vi kommer til å ta med oss din tilbakemelding videre, slik at vi kan forbedre oss. Vi forsøker alltid å gjøre vårt beste slik at våre gjester skal få en best mulig opplevelse her hos oss.

Vi håper likevel at dere ved en annen anledning vil besøke oss igjen, slik at vi kan rette opp inntrykket dere sitter igjen med.

Mvh Christine, Onkel Oskar

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Fin sentral beliggenhet og rask , hyggelig og effektiv servis , men maten var bare helt grei og ikke noe mer. Vi spiste Hamburger og Cesar salad.

Takk, Tom K
JWestlie, Guest Relations Manager på Onkel Oskar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Hej Tom,

Tack för ditt inlägg, hyggligt att höra att du upplevde god service. Vi ska ta dina meningar om maten vidare i vår utveckling.

Välkommen tillbaka i sommar!

Mvh Jenny,

Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte steak fries deluxe som skulle være med wagyu kjøtt. Ønsket også medium stekt.
Kjøttet vi fikk var stekt helt igjennom, og det var i beste fall en entrecôte, ikke wagyu.
Ok fries og béarnaise

Takk, 274mariush

Hej,

Tack för din tilbakamelding, det var tråkigt att inte maten stod till förväntning.
Vi är glada att du tog dig tid att skriva så vi kan lära av informationen och bli bättre.

Vi hoppas du ändå vill ge oss en chans och besöka oss igen!

Med vänlig hälsning,
Jenny Westlie

Anmeldt 13. juli 2022

Spiste en helt fantastisk Sørlandsk Caprese i dag. Kan virkelig anbefales. Men det er ikke bare maten som er god, hyggelige servitører også.

Takk, 558aude

Hej,

Tusen tack för din hyggliga kommentar!
Onkel Oskar är stolt över sin Caprese :-)

Välkommen tillbaka!

Jenny Westlie

Reisende som så på Onkel Oskar, så også på

Har du vært i Onkel Oskar? Del dine erfaringer!