Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk matopplevelse”
Anmeldelse av Wesselgarden

Wesselgarden
Vurdert som nr. 2 av 17 Restauranter i Kragerø
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Dansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Fikk den siste langtidsstekte varmegryten fra ovnen i hagen med boeuf bourguignon,fantastisk godt sammen med godt øl. God hjemmelaget italiensk pizza med spekeskinke.

Dato for besøk: august 2020
Takk, CECILIEP1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 146 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å spise lunch her da vi var i området med båt. Vi la til ved ei gjestebrygge i Kil og gikk de siste meterne opp til Wesselgården. Ei hyggelig jente tok oss imot, men måtte meddele at alle bord i hagen var fullbooket - men vi fikk sitte i en lounge i gata - noe som var helt fint for oss :-) Vi bestillte en Pale Ale (laget på huset) og et glass hvitvin til drikke. Til mat ble det et smørbrød med sild og en pizza. Maten var nydelig både i smak og presentasjon! Anbefales på det varmeste☀️

Dato for besøk: august 2020
Takk, 972st_len
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

På tur fra Kragerø til Portør, flott lunsj med hyggelig betjening. Beste Danske smørbrød man kan få i Norge

Dato for besøk: august 2020
Takk, Tolovb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Svært god mat, service og atmosfære. Blide og imøtekommende personell. Uformelt og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ola013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vi besøkte Kil Brygge for første gang i nydelig sommervær. Vi hadde bestilt middag til Wesselgården og fikk plass inne. Mye fristet på menyen, og vi landet på pizza. Venninnen var overbegeistret Sant Hans Aasen med trøffel - beste ever! Vi andre var også veldig fornøyde. Vi avsluttet med deilig dessert: sachertorte på venninnen (igjen: beste ever!) og iskake med lakrisis og bringebær sorbet på oss andre. Utrolig godt! Anbefaler turen til Kil brygge på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Heidi T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Wesselgarden, så også på

 

Har du vært i Wesselgarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din