“Slow motion sushi”
Anmeldelse av Barekoza - STENGT

Barekoza
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Slow motion sushi for de som har god tid. Toke 1 time og 20 min og få mat. Ingen unnskyldning fra kelnere. Ingen fikk mate pp likt. Kelnere var dårlig i språk og misforstod mye. Kan ikke anbefales.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Go40461461917

Anmeldt 27. juli 2021

Fantastisk mat, men 1,5 timers ventetid går ikke. Restauranten var ikke halvfull. Håper kokken får mer hjelp.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 120 677
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk Sushi, men har masse å gå på når det gjelder service og oppfølging. Ventet lenge med å få bestille drikke, mat og lang ventetid. De kunne tjent bedre på å få ut drikke kjapt og fylle på i ventetiden. Da er jo tålmodigheten større.
Mange på jobb, men veldig lav effektivitet. Men var verdt å vente på. Sushien var like vakker å se på som den smakte.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 21mariab
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Ventet over 1 time for å få vår mat, ingen av betjeningen beklaget selvom vi spurte vor maten ble av. Ikke halvfull restaurant engang, hvordan er det når det er fult!
Maten var bra som før men som sagt altfor lang venting før maten kom

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 656larsk
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig uhøflig, arrogant og lite serviceinnstilt mann som møtte oss ved inngangen.

Greit å sette noen i inngangen som evner å gi noen et smil og i det minste være hyggelig når de ikke har et ledig bord.

NB, kan ikke gi noen vurdering på maten da vi ikke har spist der.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, randilouisep

Reisende som så på Barekoza, så også på