“Fantastisk mat men rom for forbedring”
Anmeldelse av Barekoza - STENGT

Barekoza
Anmeldt 16. august 2021

Etter et par middelmådige år kom slo Barekoza matmessig tilbake i fjor (2020), og fulgte opp med en enda bedre meny og meget godt kokker i år. Classic Barekoza anbefales, men legg gjerne til Reindsdyr - helt magisk. Utfordringen på Barkoza er at det raskt kan bli litt masete med servering og mat, i og med at menyene ofte inneholder mange retter. Disse serveres altfor tett, og det blir blir altfor trangt på bordet. Det hadde blitt en mye bedre opplevelse hvis man hadde roet ned utsending av mat.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, DagS69

Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Vi var 5 venner som gledet oss til å teste ut dette stedet. Vi ventet ca 1 time før den 1. fikk maten. Ventet ytterligere ca 10 minutter før vi 4 andre fikk det vi bestilte😞👎De var 3 personer som jobbet på kjøkkenet, men gikk veldig tregt…. Restauranten var under halvfull, så det var kun 1 bord som fikk før oss. Synes dette er for dårlig. Heller ikke fikk vi oppfølging.

Takk, RandiJ162
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Vi var 5 personer som bestilte sushi. Restauranten var under halvfull. Vi ventet ca 1 time på maten. Kun 1 bord før oss som fikk mat. Når det ble servert, fikk ikke alle samtidig. Gikk ca 10 min før resten kom.
Det meste var sashimi, som bør gå raskere å tilberede.
Hilsen KokkenGeir.

Takk, kokkengeir65
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Slow motion sushi for de som har god tid. Toke 1 time og 20 min og få mat. Ingen unnskyldning fra kelnere. Ingen fikk mate pp likt. Kelnere var dårlig i språk og misforstod mye. Kan ikke anbefales.

Takk, Go40461461917
Anmeldt 27. juli 2021

Fantastisk mat, men 1,5 timers ventetid går ikke. Restauranten var ikke halvfull. Håper kokken får mer hjelp.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 120 677

Reisende som så på Barekoza, så også på