“Grei mat og god service.”
Anmeldelse av Haven Restaurant og Bar

Haven Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 4 av 27 Restauranter i Kragerø
Kjøkken: Sjømat
Beskrivelse: Gode smaksopplevelser med panoramautsikt til Kragerø havnebasseng. Vi tilbyr gode smaksopplevelser, og hyggelig service i maritime omgivelser. Du finner oss ved Rådhuset med inngang mellom Victoria hotell og NamNam kiosken. Vi har også inngang fra bryggepromenaden.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte å spise middag her. Ligger i underetasjen på hotellet. Lokalet var nok litt slitt, og manglet stil. Men greit nok. Veldig hyggelig betjening. Maten var god, og prisen var det ingen ting å si på. Fiskesuppa mi var nok midt på treet. Smakte nok litt som Toro, hvis du tilsetter den med litt ekstra.
Alt i alt en gjennomsnittlig opplevelse.

3  Takk, Dag S

Anmeldt 9. juli 2020

Vi ble veldig skuffet over hvor lang tid det tok å få både mat og drikke. Hadde gledet oss til lunsj, men det ble ikke slik vi hadde håpet. Vi ventet først nesten 30 min på drikken (som var feil). Etter det ventet vi ytterligere 1t på maten. Rekesalaten var ikke god og rekene var tydelig ikke ferske, og var tydelig dårlige. Min vegetarsalat var kjempekjedelig og helt uten smak. Dette var alt i alt en stor skuffelse.

Takk, beol91
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe og rekesmørbrød. Fantastiske kelnere som fikk oss til å føle oss vel ivaretatt. Hurra for flinke folk!!!
Flott utsikt nede ved vannet. Anbefales varmt 🥰

Takk, trineforseth
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte fiskesuppe. Denne skulle være kremet men den var litt tynnet ut med vann. Manglet litt salt men det kunne man supplere med selv. Det var godt med fisk og reker i suppen og brødet ved siden av var godt. Fin beliggenhet av restauranten ved sjøen.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, ellen_svh
Anmeldt 6. september 2019

God mat, hyggelig service og flott beliggenhet gjorde besøket på Haven restaurant en fin opplevelse. Vanlige priser å maten og velsmakende mat!

Dato for besøk: september 2019
Takk, raghildj

Reisende som så på Haven Restaurant og Bar, så også på

Har du vært i Haven Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!