Rask og god service. Maten var helt innafor. Hyggelige servitører. Flott utsikt under lunsjen. Anbefales.
En meget skuffende opplevelse fra vi kom til vi dro. Ventet utrolig lenge på å bli servert og meget dårlig mat.
Vi valgte å spise middag her. Ligger i underetasjen på hotellet. Lokalet var nok litt slitt, og manglet stil. Men greit nok. Veldig hyggelig betjening. Maten var god, og prisen var det ingen ting å si på. Fiskesuppa mi var nok midt på treet. Smakte nok litt som Toro, hvis du tilsetter den med litt ekstra.
Alt i alt en gjennomsnittlig opplevelse.
Vi ble veldig skuffet over hvor lang tid det tok å få både mat og drikke. Hadde gledet oss til lunsj, men det ble ikke slik vi hadde håpet. Vi ventet først nesten 30 min på drikken (som var feil). Etter det ventet vi ytterligere 1t på maten. Rekesalaten var ikke god og rekene var tydelig ikke ferske, og var tydelig dårlige. Min vegetarsalat var kjempekjedelig og helt uten smak. Dette var alt i alt en stor skuffelse.
Nydelig fiskesuppe og rekesmørbrød. Fantastiske kelnere som fikk oss til å føle oss vel ivaretatt. Hurra for flinke folk!!!
Flott utsikt nede ved vannet. Anbefales varmt 🥰