Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Reke & krabbesmørbrød smakte nydelig men fiskesuppen var kjedelig.”
Anmeldelse av Haven Restaurant og Bar

Haven Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 4 av 18 Restauranter i Kragerø
Kjøkken: Sjømat
Beskrivelse: Gode smaksopplevelser med panoramautsikt til Kragerø havnebasseng. Vi tilbyr gode smaksopplevelser, og hyggelig service i maritime omgivelser. Du finner oss ved Rådhuset med inngang mellom Victoria hotell og NamNam kiosken. Vi har også inngang fra bryggepromenaden.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Gode smaksopplevelser med panoramautsikt til Kragerø havnebasseng. Vi tilbyr gode smaksopplevelser, og hyggelig service i maritime omgivelser. Du finner oss ved Rådhuset med inngang mellom Victoria hotell og NamNam kiosken. Vi har også inngang fra bryggepromenaden.
Anmeldt 1. august 2020

Reke & krabbesmørbrød smakte nydelig men fiskesuppen var kjedelig.
Servicen kunne vært bedre, lite smil og ikke flinke til å følge opp bordet vi satt på med mer drikke.
Måtte mase to ganger etter å få betale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Marianne Heibak... H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (106)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 106 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dro til Kragerø i kveld kun for å spise fiskesuppe. Visste ikke hvilken restaurant jeg skulle velge så spurte 3 ulike forbipasserende par. Haven vant med to stemmer. Ble ikke akkurat bergtatt. Helt ordinær fiskesuppe - hverken mer eller mindre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 423ketilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Rask og god service. Maten var helt innafor. Hyggelige servitører. Flott utsikt under lunsjen. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ErlingLillelien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

En meget skuffende opplevelse fra vi kom til vi dro. Ventet utrolig lenge på å bli servert og meget dårlig mat.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, elisabethaugensenn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte å spise middag her. Ligger i underetasjen på hotellet. Lokalet var nok litt slitt, og manglet stil. Men greit nok. Veldig hyggelig betjening. Maten var god, og prisen var det ingen ting å si på. Fiskesuppa mi var nok midt på treet. Smakte nok litt som Toro, hvis du tilsetter den med litt ekstra.
Alt i alt en gjennomsnittlig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Haven Restaurant og Bar, så også på

 

Har du vært i Haven Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din