Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Var på kjæreste tur og skulle”
Anmeldelse av Haven Restaurant og Bar

Haven Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 4 av 17 Restauranter i Kragerø
Kjøkken: Sjømat
Beskrivelse: Gode smaksopplevelser med panoramautsikt til Kragerø havnebasseng. Vi tilbyr gode smaksopplevelser, og hyggelig service i maritime omgivelser. Du finner oss ved Rådhuset med inngang mellom Victoria hotell og NamNam kiosken. Vi har også inngang fra bryggepromenaden.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Gode smaksopplevelser med panoramautsikt til Kragerø havnebasseng. Vi tilbyr gode smaksopplevelser, og hyggelig service i maritime omgivelser. Du finner oss ved Rådhuset med inngang mellom Victoria hotell og NamNam kiosken. Vi har også inngang fra bryggepromenaden.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Var på kjæreste tur og skulle spise en god lunch i solen. Vi bestilte krabbe smørbrød og reke og krepsehale salat. Smørbrødet var tørt og med lite krabbe. Salaten var kun isbergsalat med litt reke og krepsehale fra boks med lake. Ikke verdt prisen. I tillegg var det dårlig service, men hyggelig og sitte på brygga da.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 604knutu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (110)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 110 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Valgte denne restauranten pga god plass og masse sol. Rask service og hyggelig personale.
Har Erdinger pils. Fiskesuppa anbefales på det sterkeste. Veldig bra menyutvalg. Prisene er akseptable i forhold til mengde og kvalitet.
Renholdet virket godt ivaretatt. Rent WC.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, avva123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Reke & krabbesmørbrød smakte nydelig men fiskesuppen var kjedelig.
Servicen kunne vært bedre, lite smil og ikke flinke til å følge opp bordet vi satt på med mer drikke.
Måtte mase to ganger etter å få betale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Marianne Heibak... H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Dro til Kragerø i kveld kun for å spise fiskesuppe. Visste ikke hvilken restaurant jeg skulle velge så spurte 3 ulike forbipasserende par. Haven vant med to stemmer. Ble ikke akkurat bergtatt. Helt ordinær fiskesuppe - hverken mer eller mindre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 423ketilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Rask og god service. Maten var helt innafor. Hyggelige servitører. Flott utsikt under lunsjen. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ErlingLillelien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Haven Restaurant og Bar, så også på

 

Har du vært i Haven Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din