Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besøkte min evige kaffefavoritt”
Anmeldelse av November

November
Vurdert som nr. 14 av 17 Restauranter i Kragerø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Besøkte min evige kaffefavoritt November en torsdag i september og ble nok en gang nyforelska. Strålende sol, vindstille, passe rolig stemning (svært hektisk her på sommeren!). Upretensiøst, men bevisst interiør. Norges beste kaffebarbeliggenhet på bryggekanten i Kragerø. Liten, nøye fundert meny. Spiste i dag grillet chevresalat med blant annet både bakt og syltet gresskar og hasselnøtter. En uhyre delikat og balansert liten lunsjrett. Nydelig espressokaffe, som alltid desidert best når fremstilt av driveren selv. Hun er hele kyststripas (fra Kragerø til Kristiansand) beste barista, etter min erfaring. Hvis du kommer langveisfra litt utenfor sesong, send melding og dobbeltsjekk åpningstidene - det er ikke alltid FB-opplistingen er helt oppdatert. Så verdt en omvei! Smak av storbyen i småbyen...

Dato for besøk: september 2020
Takk, lindajoachime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 22 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Perfekt for deg som liker å vente 1,5-2 timwr på maren etter at du allerede har ventet en liten halvtime på å få bestilt.

Maten er dog god og prismessig som ellers i området.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 173sveinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet nede ved brygga. Beregn god tid da det tar tid både å ta opp bestilling og for servering.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gjermund L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende sted ved bryggen. Vi spiste sild og reker. Veldig god mat! Service var også god. Anbefales til lunsj.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Petter1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Her kommer jeg til å spise igjen. Menyen hadde flere vegetar-vennlige options, god kaffe med veganske alternativ til melk, og jeg anbefaler gjerne den hjemmelagde bringebær-saften! Skulle dog gjerne sett et litt billigere alternativ på menyen, som for eksempel appelsinjuice. Perfekt sted for frokost/lunsj, men her er det åpent helt frem til 01 på noen dager.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, netto777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på November, så også på

 

Har du vært i November? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din