Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdensklasse i sin sjanger”
Anmeldelse av November

November
Vurdert som nr. 15 av 19 Restauranter i Kragerø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Ok. Kraftig tittel der altså. Til tross for at November ikke er perfekt blir jeg nødt til å gi full score. Min entusiasme har for lengst blitt til dyp kjærlighet og jeg ser fram til hvert besøk; Denne utrolige komboen av småby ved havet møter storby-feelen får liksom det beste fra to verdener til å møtes i et herlig kræsj. Kaffen er stabilt god og har vært det i årevis. Sjeldent i så små markeder (tro meg, jeg har testa). Tydelig at opplæring alltid skjer. Maten har de siste årene blitt bedre og bedre. Distinkt meny og kvalitet i hver bit. Stadig tightere tilskrudd drikkemeny, både på vin og drinker. At du nesten kan fortøye i bajonettEn hvis du kommer med båt gir dessuten enkelte av oss rett og slett stjerner i øynene. Nedstrippa trendinteriør med klassiker-servise som umulig kan plage noen, og nok skaper begeistring+++ hos folk er glad i sånt. Servicen har alltid vært hyggelig. Nå har den blitt stadig mer smertefri også, selv i rush. Noen mener alvor med greia si. Well f**** done!

Dato for besøk: august 2021
Takk, lindajoachime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 26 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2021

Koselig sted, men veldig dårlig kaffe. Verken kaffesmak eller melkeskum. Vet ikke helt hva denne kaffen snskte, men det var ikke godt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 462lisbetht
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Fint å sitte ute rett ved bryggene. God lunsj. Litt lang tid mellom serveringen av kaffekoppen og brownien

Dato for besøk: juli 2021
Takk, SteingrimElleganda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2021

Eksemplarisk god service:) fine folk med god serviceinnstilling. Hyggelig og kul atmosfære! Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, lottachr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Besøkte min evige kaffefavoritt November en torsdag i september og ble nok en gang nyforelska. Strålende sol, vindstille, passe rolig stemning (svært hektisk her på sommeren!). Upretensiøst, men bevisst interiør. Norges beste kaffebarbeliggenhet på bryggekanten i Kragerø. Liten, nøye fundert meny. Spiste i dag grillet chevresalat med blant annet både bakt og syltet gresskar og hasselnøtter. En uhyre delikat og balansert liten lunsjrett. Nydelig espressokaffe, som alltid desidert best når fremstilt av driveren selv. Hun er hele kyststripas (fra Kragerø til Kristiansand) beste barista, etter min erfaring. Hvis du kommer langveisfra litt utenfor sesong, send melding og dobbeltsjekk åpningstidene - det er ikke alltid FB-opplistingen er helt oppdatert. Så verdt en omvei! Smak av storbyen i småbyen...

Dato for besøk: september 2020
Takk, lindajoachime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på November, så også på

 

Har du vært i November? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.