Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig koselig cafe ! ”

Bakergaarden Cafe og Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Ørje
Beskrivelse: Bakergaarden Café & Restaurant serverer hjemmelaget mat av råvarer som smaker, og har et godt utvalg av gjærbakst, gode kaker med mer. Kjøkkenet legger vekt på frodig, hjemmelaget og moderne mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Bakergaarden Café & Restaurant serverer hjemmelaget mat av råvarer som smaker, og har et godt utvalg av gjærbakst, gode kaker med mer. Kjøkkenet legger vekt på frodig, hjemmelaget og moderne mat.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig koselig cafe ! Jeg er ingen kakemons , men her var det mye som fristet.. De hadde også noen velsmakende andre småretter her Fruen var det nesten ikke mulig å få med seg ut igjen... Hyggelig og blid betjening også Anbefales !

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 33 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og veldig hyggelig betjening. Beste frokost jeg har spist noensinne.
Ryddig og rent både ute og inne.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, flfckcdd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Var innom fredag 10.juli. Nesten tomt i lokalet da jeg kom (og området foran serverings disken ligger rett innafor døra). Bestilte et karbonadesmørbrød og satte meg ned for å vente. Så kom det flere og flere kunder, som stilte seg opp foran disken for å bestille. 1 meters regel helt ute av kontroll. Personalet var på bakrommet og når de kom til skranken var det "Oi, her var det mye folk, hvem er først", mot det korrekte: "Vennligst hold 1 meters avstand, sist ankomne venter ute til noen går ut". Elendig praksis i disse corena tider. Her har Norge brukt 400+? milliarder, og så risikerer man at alt er forgjeves? Jeg forlot lokalet og karbonadesmørbrødet gikk nok tilspille, det også.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, svartskuffet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Bare en ting å si: ypperlig sted å spise lunsj. Vi spiste laksebowl, anbefales!
Koselig sted, fin bakgård og trivelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 403hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2019

Fin atmosfære og god mat! Hyggelig personale og alle rettigheter. Arrangerer enkelte kvelder med spesielle tema, og tilhørende mat.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stussrun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakergaarden Cafe og Restaurant, så også på

 

Har du vært i Bakergaarden Cafe og Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din