Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende søndagsbuffet”
Anmeldelse av Bergmannskroa

Bergmannskroa
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Løkken
Beskrivelse: Løkken Verk ligger midt i hjertet av Trøndelag, omgitt av flott natur med mange muligheter for opplevelser. Her kan du gå turer, finne rolige fiskevann eller prøve laksefiske i den kjente lakseelva Orkla. Løkken Verk er et lite sted som ble bygget rundt gruvevirksomheten som startet her i 1654. Det var 333 år med gruvedrift her. Nå er gruva nedlagt, men fortsatt kan du oppleve gruvesamfunnet. Du kan besøke Gammelgruva og lære mer om gruvedrift i gammel tid, eller ta en tur med Thamshavnbanen, som er Norges eldste elektriske jernbane. Det lages også mye god lokalmat i vårt område, og denne kan du smake på Bergmannskroa. I sommer kan du overnatte både på Bergmannskroa og historiske Orkla Gjestebolig.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Løkken Verk ligger midt i hjertet av Trøndelag, omgitt av flott natur med mange muligheter for opplevelser. Her kan du gå turer, finne rolige fiskevann eller prøve laksefiske i den kjente lakseelva Orkla. Løkken Verk er et lite sted som ble bygget rundt gruvevirksomheten som startet her i 1654. Det var 333 år med gruvedrift her. Nå er gruva nedlagt, men fortsatt kan du oppleve gruvesamfunnet. Du kan besøke Gammelgruva og lære mer om gruvedrift i gammel tid, eller ta en tur med Thamshavnbanen, som er Norges eldste elektriske jernbane. Det lages også mye god lokalmat i vårt område, og denne kan du smake på Bergmannskroa. I sommer kan du overnatte både på Bergmannskroa og historiske Orkla Gjestebolig.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Søndagsbuffeen i dag var en enorm skuffelse. Kald mat, fæl smak på enkelte retter (ertestuing var gammel og maisstuingen var sur). Ganske tomt for mat, sene med å fylle på mer mat og da fikk man restene som ingen ville ha.
Dette var ikke verdt pengene.
Spist a la carte tidligere og det var bra.
Veldig tvilsomt om jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 30Magali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 31 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, og vi fikk lov til å ta med vår firbeinte inn i et eget rom. 10-åringen var storfornøyd med hamburgeren, og vi voksne fikk deilig saltkjøtt og pulled pork. I tillegg gjorde de som jobber her det hele til en personlig og fin opplevelse. Vi kommer igjen
Så forøvrig at det var blandede tilbakemeldinger i 2018, men hun vi pratet med tok over i mai 2019, så jeg vil tro det er skjedd en del endringer nå. Vi har i hvert fall ingenting å utsette.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Totningen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Denne gangen var vi innom her for litt kaffe og kaker etter et besøk på Orkla Industrimuseum. Ostekakene smakte omtrent som de smaker alle steder. Kaffen var passende varm, cappuccinoen var lunken og kaffe mocca var kald. I tillegg tok serveringen litt tid. Hun som bestilte kaffe mocca fikk den etter at vi andre stort sett var ferdige....kanskje det var derfor den var kald.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 776mortenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018

Var der 1.august etter og ha lest omtale i NAF-bladet Motor.
Men dette ble en heller elendig opplevelse. Vi var 3 stk og samtlige fikk kald / lunken middag. Dagens rett, reinsdyr, sto på en stor plakat ved kassen, men kjøttrett uten den anonnserte eierbersausen var en tørr opplevelse.
Ved henv til jentungen som serverte, fikk en bare et fårete glis tilbake uten noe svar, eller vilje til å rydde opp.
Hun forsvant heller for så ikke å komme tilbake igjen...
Håper Motor tar en tur innom igjen når det er ferietid, får da lingner IKKE Bergmannskroa på hva de har beskrevet i sit besøk !!!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 948alfj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018

Ukvalifisert personale (ungdom), vedlikehold og renhold på uteareal er totalt fraværende, dårlige rutiner i frokostrommet og på rommet. (Spørre etter håndklær, toalettpapir etc.)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, AnneB3400
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Bergmannskroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din