Kona er glad i spa og asiatisk mat, så på bursdagen hennes flesket jeg til med tur på The Well. Etter badstu, boblebad og massasje vandret vi opp i Restaurant Mori. Super betjening, fint bord med storslagen utsikt, og avslappet atmosfære.
Det var tre ting på menyen: småretter, en femretters meny til 900 kroner, og en syvretters til 1200. Jeg bestilte to syvretters.
Deretter fulgte en lang rekke små retter som varierte fra spennende til direkte vemmelig. Suppen var så intens at jeg klarte meg med to skjeer, og halve hovedretten gikk ned før det sa stopp. Nå, dagen etterpå, velter det seg litt i magen når jeg tenker på dette.
Dette er nok midt i blinken for noen som elsker absolutt alle smaker samtidig på samme skje: surt, søtt, salt, bittert og fiskeslo i skjønn forening og i samme munnfull. Men for den jevne nordiske gane er nok dette ganske vemmelig. Og med en sluttregning på 3000 kroner føler jeg at jeg nesten er blitt holdt for narr.
Men maten så pen ut. Rent estetisk. Hyggelig og imøtekommende betjening, og strålende utsikt.