“Meget hyggelig B&B”

Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Fannrem
Prisklasse: USD 8 - USD 28
Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken
Beskrivelse: Hjemmelaget mat med lokale råvarer som utgangspunkt.
Anmeldt 23. juli 2020

Vi stoppet her for en overnatting, samtidig som vi ønsket middagsservering.
Stedet er enkelt og greit og både rom og restaurant preges av en rustikk profil og innredning. Rommet var sparsommelig innredet, men hadde alt det nødvendige. Middagen var over forventning. Rikholding og velsmakende og med høy grad av service fra de ansatte. Alt i alt en meget hyggelig opplevelse. Er du i nærheten anbefaler vi en stopp her.

4  Takk, kprivat

Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Røye, storfugl og bacalao. Bare for å ha nevnt noe av lekkerhetene som tilbys på dette «bortgjemte» stedet.
Røye og røyerognen er stedets spesialitet. Den har vertskapet sjøl fiska og foredla.
Vertshuset Fannarheimr er et sjeldent fin spisested.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, janhenriki
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Bare 30min fra Trondheim sentrum fant vi en liten perle i Trøndelag!
Vertskapet (Thor&Monica) på Vertshuset Fannarheimr sørget for perfekte rammer på for vårt selskap (70-årsdag m/gjester i alle kategorier). Flott oppdekning i trivelige lokaler, imøtekommende og smilende service, og førsteklasses mat med fantastisk gode lokale kvalitetsråvarer tilberedt og servert med spennende og deilige smakskombinasjoner!
Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Ronny R
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Vi tok turen til Fannrem for å spise en bedre middag. Og det ble virkelig en smaksopplevelse! De har en egen viltmeny, og i dag ble det tiur. Nydelig! Dessverre tok det veldig lang tid til maten ble servert (40 minutter). Men fine lokaler og hyggelig betjening gjorde at det ble en svært god opplevelse likevel.

Dato for besøk: august 2018
Takk, andersk484
Anmeldt 31. juli 2018

Dette er et helt greit sted å stoppe på. Greie rom med god standard. En kunne fikse sin egen frokst om morgenen. God service ved ankomst. Selv om vi kom seint ble det fikset noen smørbrød og drikke.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, oarnil

Reisende som så på Vertshuset Fannarheimr, så også på

Har du vært i Vertshuset Fannarheimr? Del dine erfaringer!