“Vi tre spiste biffsnadder”
Anmeldelse av Vingsandkroa AS

Vingsandkroa AS
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Steinsdalen
Beskrivelse: På Vingsandkroa vil vi gjerne servere mat med råstoff ifra Vingsand og med tradisjoner ifra området, og da er det naturlig at det står en del fisk på menyen. Årstider og fangst vil avgjøre. (Har du tips, - kom gjerne med dem). Utsikten fra kroa er fantastisk. Hurtigruteleia går rett utom husnåva og trafikken innover Hopenfjorden har vi godt utsyn til. Det arrangeres musikk/ dansekvelder. Det vil også bli arrangert flere quiz-kvelder, disse er svært populære! Hva med å legge årets julebord uti havgapet? Vi stiller med tradisjonell julemat. - eller kanskje havets festbord vil smake i stedet for julemat? Velkommen til et ramsalt miljø på Vingsand!
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi tre spiste biffsnadder og fish and ships. Det smakte ypperlig. Kommer gjerne igjen. Langt ut mot havet i fine omgivelser.

Takk, 402Britt

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vingsand er et nydelig lite fiskevær som bare MÅ besøkes enten du er klatrer, dykker eller bare liker fin natur og kystkultur. Vingsandkroa som ligger helt nede i fjæresteinene må også oppleves! Hyggelig betjening, god mat og ikke minst en spektakulær utsikt mot storhavet og Buholmråsa fyr. Hvis du er heldig siger hurtigruta forbi mens du spiser. Absolutt et sted verdt å besøke! Spiste nydelig «fish and chips». Anbefales:)

1  Takk, erikm108
Anmeldt 27. juni 2020

Varm og koslig kro med mat i første klasse.Flere retter med desserter og kaffe.Vi satt ute og koste oss med deilig middag og vakker nattur.Det ble et vakkert godt minne.Annbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Camilla1960_11
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Trivelig besøk med godt drikke😀
Hurtigruta gikk ikke forbi i dag. 🙄😎 Noe den ellers bruker å gjøre.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jan S
Anmeldt 12. juni 2015

Har vært her flere ganger og spist middag. Det er alltid minst 3 -4 middagsretter, desserter og kaffe innkludert til en rimelig pris.

Dato for besøk: mai 2015
    • Atmosfære
Takk, Ingar L

Har du vært i Vingsandkroa AS? Del dine erfaringer!