Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Søndafsbufé”
Anmeldelse av Torsætra Kafe

Torsætra Kafe
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Skreia
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig mat! Og for et utvalg!!
Alt fra A til Å
Mange gjester, men fikk fort bord. Koselig omgivelser. Litt dyrt, men verdt det.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 39 anmeldelser

Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

To år siden forrige besøk, og likelike fornøyd nå som da. Alle slags godsaker, spekemat, forskjellig fiskeretter og mange slags varmmat. Må heller ikke glemme dessertbordet med bl.a tilslørte bondepiker, krokanfromasj og sjokoladepudding. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, BeritL_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Hvis du spiser til du sprekker på Torsætra, dør du ihvertfall lykkelig! Matopplevelse i særklasse. Verdt hver krone.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, trondm949
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Var der på en søndag da de har bufé. For et utvalg!
Så mye å velge i, vanskelig å vite hva man skal ta. Jeg tok fisk og kokken sa jeg måtte ta hurdersus til fisken. Det ble en utrolig god smak med det attåt. Mange kjøttretter varierte fra uke til uke.
Koselig atmosfære, var mange kunder der. Men fikk plass med en gang. Stort og fint lokale

Dato for besøk: april 2019
Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Ypperlig søndagsbufet! Tror aldri vi har fått bedre mat! Og som ekstraservice ble vi fortalt om alle spesialiteter og til hvilke retter disse passet, og gjett om de passet! Utmerket!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sveohaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Torsætra Kafe, så også på

Har du vært i Torsætra Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din