Veldig god mat og mye for pengene. Bra utvalg. Rent og pent. Hyggelig betjening. Hit kommer vi igjen.
Et hyggelig sted med god amerikansk mat. Vi var flere venner, alle var fornøyd med maten de spiste og personalet var hyggelig. Mange forskjellige hamburgere å velge mellom, med godt kjøtt. Alle retter hadde pommes frites, kunne for eksempel hatt potetbåter som alternativ.
Fine lokaler, kjempe hyggelig betjening og utrolig god mat. Vi spise indrefilet, philly sandwich og pulled pork sandwich.
Indrefileten var stekt til perfeksjon, philly sandwichen var full av gode smaker og pulled pork sandwichen hadde det beste kjøttet jeg noen gang har smakt.
Anbefales på det sterkeste.!
Khalilo satser på amerikansk cuisine. Tidligere har vi spist hamburger og vært veldig fornøyd. Denne gangen prøvde vi spliders, løkringer og spare ribs.
Sliderne var gode, med tre forskjellige toppinger. Spare ribsene var perfekte. Godt krydret og så møre at de falt fra benet. Porsjonene var akkurat passe, selv om jeg kunne tenkt meg litt mer coleslaw til spare ribsene.
Apple cobbler var en utrolig god dessert. Lun eplepai med iskrem😊
Vi kommer definitivt tilbake!
Her får du virkelig det du forventer på et sånt sted. Burgere, kyllingvinger, løkringer, cheddarost, bacon, briochbrød, dip, osv osv. Gode shaker! Digg fries😃 mye av alt🇺🇸
Ikke dyrt.
Stor vilje til å tilpasse mat etter ønsker.
Book bord for å være sikker på å få plass hvis dere er flere enn to.
lite og intimt.
Take away🍔