T257
    47.9 km fra Hokksund Camping
    47.4 km fra Hokksund Camping
    Se flere hoteller i Hokksund
    Anmeldt 20. juli 2022

Oppholdet begynte litt trasig vil jeg si. Vi hadde bestilt hytte med sengetøy til 4. Og da vi skulle sjekke inn var det ikke sengetøy å oppdrive. Men vi hadde soveposer med oss så det gikk jo bra :)

Selve campingen var helt topp. Underholdning på kvelden, koselige turområder, hytta var helt ok, koselige ansatte og fine toaletter. Har rett og slett ikke så mye negativt å si. Vi koste oss i allefall mye :)

Prisen på ca 1500 kr natten var vel litt dyrt, men ikke dyrere enn andre steder vi overnattet på vår Norgestur :)

Takk for oss

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Ullebrum
    Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Ringte å bestilte en hytte på Hokksund Camping rundt 15 mai å fikk bekreftelse påbat alt var i orden. Kom opp dit lørdag 10 juli-21 å der fantes ingen ledig hytte. Vi var 4 stk på tur å trengte en overnattingsplass. Heldigvis ble vi møtt av ett enestående personell som umiddelbart gav oss en flott leilighet til samme pris. Men hva om det ikke var noen ledige leiligheter heller da? Pass på å få alt skriftlig å ikke stol på at alt som blir sagt over telefonen er korrekt. Utover dette, rolig å fin campingplass!

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, johnvP274ZZ
    Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fin camping nært sentrum, bare på andre siden av en bro. Mange fiskere både på land og på elven. Gode plasser. Nytt rent og pent servicebygg. Enkle gode matretter i tilknytning til reseptsjonen. Flere dagligvarebutikker i gangavstand fra campingen. Kommer gjerne igjen.

Takk, Hildejoh
    Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

En kjempefin plass for store og små, et meget flott sanitæranlegg og servicevennlige verter, anbefales. Du kan fiske nesten rett fra døren i campingvogn/bobilen ved elvebredden, lekeapparater, sykler og kano, restaurant i resepsjonen men du kan også gå inn til sentrum hvor du kan velge mellom forskjellige plasser

Takk, Flekstad
    Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Etter mange mil på veien, var det en fryd å ankomme campingen. Vi reiste med campingvogn, og det var romslige plasser, avdelt med hekk.
    Vi var sultne, så vi kjøpte hver sin cheeseburger som smakte fortreffelig.
    Servicehuset er en opplevelse for seg selv.
    Fine lekeområder for barna🌞

Dato for oppholdet: juli 2019