“En matopplevelse utenom det vanlige”
Anmeldelse av Sanden Hotell Restaurant

Sanden Hotell Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 18 Restauranter i Hokksund
Beskrivelse: Restauranten har plass til ca. 100 gjester, selskapslokale med plass til 80 gjester som kan benyttes til bryllup, bursdag, firmafest, barnedåp, konfirmasjon og masse mer. Vi har også et møte og kurs/konferanselokale med plass til 80 gjester, dette er utstyrt med prosjektør, lyd, overhead, flippover osv. Vi har også en unik terrasse med plass til 150 gjester som kan sitte å se på fisket i Drammenselva mens dere nyter et utsøkt måltid.
Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

Kan ikke gi noe annet enn 5/5 stjerner her. Maten skuffer aldri, strekker seg langt over standard. Verdt alle pengene! Gleder meg til å reise tilbake så fort som mulig. Rett og slett suverent.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Caroline L

Anmeldt 4. april 2023

Vi var 7 og prøvde ut torsk, biff, kjake og hamburger, Alle var veldig fornøyde. Min torsk smakte himmelsk! Hadde tenkt meg biff, men de kunne ikke bytte fra peppersaus til bernaise så da ble det tosk. Angret ikke på det! MIn sjokoladefondant kunne heller ikke vært bedre - Alt i alt en flott opplevelse til en grei pris. Topp service var det også!

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, roma90
Anmeldt 23. juni 2022

Helt nydelig mat og utrolig god service 🥰 betjeningen var super hyggelige 🥰 virkelig og anbefale 🥰

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 514vibekeh
Anmeldt 20. september 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening som tar oss imot med ett smil. Bestemte oss for Biff som viste seg å være en fulltreffer. Nydelig. Og en like flott sjokoladefondant. Koser oss en mandags kveld med god underholdning av servtrisa - for ei dame og sammen med resten så gjorde de kvelden fullkommen. Tusen takk for mat, vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Tveitkaseth
Anmeldt 7. august 2021

Jeg mener dette "hotellet" ikke har den standaren som ett hotell skal ha, men vill heller kalle dette ett Motell, for her byr de mest på maten enn oppholdet. rommene er ikke oppgradert eller pusset opp enn det restauranten er.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, OC023

Reisende som så på Sanden Hotell Restaurant, så også på

Hokksund, Øvre Eiker

Har du vært i Sanden Hotell Restaurant? Del dine erfaringer!