“Anbefales”

Maitree Thai & Sushi Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Hokksund
Prisklasse: kr 25 - kr 1 200
Kjøkken: Sushi, Japansk, Thai
Beskrivelse: Opplev havets lekkerheter, sushi, sashimi og maki av alle slag, og våre fantastisk gode Thaigryter. Våre kokker er kjente for deres kreativitet. Vår varme atmosfære kommer umiddelbart til å få deg slappe av mens vi gjør vårt beste for å gi deg en spennende matopplevelse. Vi har en herlig meny som tilbyr mange unike smaker! Maitree Thai & sushi cafe er den perfekte destinasjonen for ditt neste restaurant besøk, uansett om det er en intim middag for to eller en stor gruppe. Vi har servering 6 dager i uken.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat. Grønnsakene var sprø og friske. Grei størrelse på porsjonene og maten var pent dandert. Ok priser. 2 voksne og 2 barn spiste for drøyt 600 (alkoholfritt).
Lokalene var rene og innbydende, og det var åpent inn til kjøkken. Restauranten var nesten full og i tillegg var mange innom for take-away. Vi gikk for varme thairetter, men sushien så også flott ut.
Vi kommer tilbake. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, fluanel
sGiordano, Public Relations Manager på Maitree Thai & Sushi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Tusen takk for for en fantastisk anmeldelse. Vi er glade for at dere var fornøyde med det meste. Familien er velkommen igjen til oss når dere måtte ønske. Ta gjerne å ringe på forhånd for å reservere bord så vi kan garantere plass.

Anmeldt 31. oktober 2018

Fantastisk god sushi.
Rene pene lokaler, hyggelige folk. God service.
Kommer garantert tilbake igjen veldig snart :-)
Anja

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anja Gundersen D

Tusen takk for en flott anmeldelse her på TripAdvisor. Velkommen til oss igjen ved en ny anledning.

Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Dette stedet er en perle, anbefales på det sterkeste. Har kun spist sushi her, men dette er andre og absolutt ikke siste gang 😊 Lars fra Oslo

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lars H T
SDahler, Public Relations Manager på Maitree Thai & Sushi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Wow, helt I fra Oslo for å spise våres Sushi, det setter vi stor pris på. I dag 6. Juni lanserer vi helt ny Maki som er med Roastbiff for kun 129,- for 8 biter. Roastbiff Deluxe Maki heter den så vis dette kan være av interesse så er du velkommen til å teste den ut ved neste besøk hos oss.

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Maten er god, betjeningen hyggelig. Men det er ikke et sted for familier med så mange åpenbart berusede mennesker, toalettet bar preg av at noen ikke hadde kontroll så det var nedsauset av urin.
Kan jeg forslå at man dropper alkoholservering på søndager.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, j_rund_2017

Vi beklager veldig at du opplevde dette slik en søndag. Slik taes til etterretning og vi skal ta dette internt. Vi ønsker deg fortsatt velkommen til oss ved en senere anledning og håper du vil igjen få en bedre opplevelse av turen til oss.

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Spiser her fra tid til annen og maten er alltid like god! Ypperlig sushi, drar fra Drammen for og hente sushi her i Hokksund. Anbefales på det sterkeste både for sushi og de andre rettene.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, detvardasombare

Reisende som så på Maitree Thai & Sushi Restaurant, så også på

Hokksund, Øvre Eiker

Har du vært i Maitree Thai & Sushi Restaurant? Del dine erfaringer!