Variert og smakfull meny. Tilpasser godt ved allergier. Trivelig sted å spise, men også bra take-away
Meget fornøyde. Alt smakte virkelig godt og var pent anrettet på fatet. Mange som var der og mange hentet mat👍
VI spiste sushi og grønn carry her. Carryen var meget god med mye smak og styrke. Sushien var også god,
Rask og god service
Meget god asiatisk mat og sushi. Vi har bestilt mat herfra tidligere, men første gangen vi var her for å spise. Hyggelige lokaler, betjening og meget god mat. Hit kommer vi gjerne igjen.
Maten her er bare utrolig bra, anbefales på det varmeste. Forholdsvis kjappe med å levere maten som er rik på smak og meget appetittlig !