Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Greit levert. ”
Anmeldelse av Mirawa House

Mirawa House
Vurdert som nr. 4 av 9 Restauranter i Hokksund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Maten skuffer ikke meg. Ikke lenge å vente på mat og drikke. En god del folk faktisk. Spiste fritert blekksprut som var helt grei. Men det de kalte antibac lignet mest på vann da det ikke luktet noe som helst. Et besøk på toalettet var en skuffelse, da det så lite rent ut. Her bør de skjerpe seg i disse corona tider.

Dato for besøk: september 2020
Takk, KaiStick
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 38 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2019 via mobile enheter

Vi er 4 personer . Pris er Ok . Mat smaker vanlig ikke noe spesiell . Serviset er greit. Vi kommer kanskje tilbake

Dato for besøk: desember 2019
Takk, nguyetthun2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

Godkjent for å være i Hokksund
Maten var god.
Prisen var ok.
Litt enkel borddekking.
Litt slitte lokaler.
Men vi kommer nok tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, AsPe2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2019

Mat uten smak. Sannsynligvis fra Rema 1000 krukker. Smaker det samme som fra en pose og frossen mat...

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, terrestial84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Maten er god og det er mye å velge i. Aldri fått mat som ikke er god her. Trist med fiskene i akvariet, som har så liten plass og lite andre ting rundt seg. Blir trist av det, men maten er god og servitørene hyggelige.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HanneL289
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirawa House, så også på

 

Har du vært i Mirawa House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din