Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk bra”

Spidsbergseter Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Venabygd
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. november 2018

Et utvalg av retter du egentlig ikke forventer noe sted og aller minst på et høyfjellshotell. Frokost lunsj og middag i aller ypperste klasse. Betjening som var oppmerksom og fjernet brukt service og bestill umiddelbart! Tiptop!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, jarled2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 21 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2018

Jeg var så heldig å få oppleve deres buffet i forbindelse med en familiebegivenhet. Dette var aldeles fantastisk - kanskje den beste buffeten jeg noen gang har opplevd. Svært rikt og varierende utvalg og høy kvalitet tvers gjennom. Kelneren vår var aldeles glimrende - et muntrasjonsråd som SÅ gjestene. Dette var rett og slett en opplevelse av de sjeldne.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Wiktor H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Her serverer de en fantastisk buffé!! Her finnes alt man kan ønske seg både fisk kjøtt og spennende vilt retter. Veldig koselig sted med setviceminded personal!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anitagr64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2017

Spiste lunsj.Mye mat,en del bra,men mest kaos,kø.Mange lakse-varianter.Ønsket mere bredde av fisk.Ellers varmretter på det jevne.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, Bjarne A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Et komplett resort som kan sammenlignes med de beste. Beliggenhet, service, aktivitetsmuligheter og standard er fantastisk. Buffeten er av virkelig høy standard og viden kjent. Eget badeanlegg, sykkelutleie etc. De har et eget akevittfjøs som er verdt et besøk. Romtyper varierer fra vanlig hotellrom til fjellsuiter og hytter. Noe for enhver smak og behov.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Preben G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spidsbergseter Restaurant, så også på

 
Ringebu, Oppland
 

Har du vært i Spidsbergseter Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din