bryann160754
Ski, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. sep. 2020via mobile enheter
Line Tvete, General ManagerVenabu Fjellhotell og Hytter, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. okt. 2020
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Takk for besøket og velkommen igjen.
2.4 km fra Venabu Fjellhotell og Hytter
58.7 km fra Venabu Fjellhotell og Hytter
50.9 km fra Venabu Fjellhotell og Hytter
Se flere hoteller i Venabygd
Anmeldt 20. august 2020

Vi vær på ride ferie med yoga. Hadde det utrolig bra. Fin rom med gide senger. Nydelig mat 3x om dagen. Hyggelig personale og hjemme koselig atmosfjære.
Snile lydige hester, fine turer og Elise som dyktig guide.

Takk, Sterker
Line Tvete, General Manager på Venabu Fjellhotell og Hytter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Det gleder oss å høre at dere har hatt et fint opphold hos oss :-) Tusen takk for tilbakemelding og velkommen igjen :-)

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Hadde booket oss in for ett aktivitetsopphold over 3 døgn. Ble litt skuffet da det var bare oss to som var med på den pakken. Ølsmakingen ble avlyst. Turene måtte gjennomføres på egenhånd. Yoga aleine vart en spesiell opplevelse. Ville gjerne blitt informert om det på forhånd så vi kunne booket en annen pakke. Informerte om dette når vi dro og fikk ett skuldernikk til svar...

Maten på hotellet var fantastisk. Spesielt middagene. Den corona tilpassede frokosten var litt kjedelig.

Stort potensiale og vi gir det nok en sjans til

1  Takk, Shiba14
Line Tvete, General Manager på Venabu Fjellhotell og Hytter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Takk for tilbakemelding. Vi beklager veldig at oppholdet hos oss ikke ble som forventet i sommer. Vi har notert oss hva dere påpeker og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet for første gang og ble veldig begeistret for atmosfæren, maten, turmulighetene og vertskapet. Vi ko
mmer igjen!
Veldig fornøyd med at det ble servert lunch og undreholdning om kvelden.
Stor terrasse og hagemøbler. Store salonger og lett å finne et sted å sitte.
Også en liten badestrand samt kanoutleie.
Stall med hester og ridemuligheter.

Takk, lundb2017

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig godt å høre at dere hadde en fin opplevelse da dere var hos oss.

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Dro hit på vei gjennom Rondane på vei til Trondheim. Hadde ikke spesielle forventninger. Regnet med et enkelt fjellhotell med norsk kafemat. Standarden var ikke mer enn forventet på rom og hotell lokaler, det trengs betydelig oppgraderinger. Men alt virket og fungerte. Maten derimot var smakfull og det var fine løsninger i disse coronatider som gjorde alle måltider både hyggelige og smakfulle. Betjeningen var hyggelig og ordentlige. Vi var også heldige å få med oss klassisk intimkonsert på kvelden, med dyktige profesjonelle musikere. Meget bra!

Takk, paulfR5079EY

Tusen takk for positiv tilbakemelding :-) Våre rom har ulik standard, men vi jobber med å oppgradere. Glad for å høre at dere ellers hadde et hyggelig opphold hos oss.

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble godt tatt vare på av hele personalet. Alt for oss og opptatt på hvordan vi kunne få det best mulig. God takling av smittevern. Flott utgangspunkt for gode turer, lange og korte. Med utsikt mot Rondane fra mstsslen. Vi kommer gjerne tilbake. Takk

Takk, BeritNorge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Velkommen igjen:-)